Skocz do zawartości

Cytat tygodnia

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce mi się tego komentować, jedni odbierają to tak:

zwykłe chamstwo i słoma z butów z niego wyłazi.

a inni:

Podziwiam Cię za Twoje poczucie humoru, dystans i to, że potrafisz tak bezpośrednio śmiać się z tych idiotów.
Szacun :)

Jest to cytat z wiadomości PW jaką kiedyś dostałem.

Ogólnie możecie się domyślać gdzie mam powyższe opinie, a jeżeli chodzi o pożyteczne rady to jeden będzie twierdził, że

Nie przypominam sobie jakiejś jego pożytecznej rady

A drugi napisze PW

od paru tygodni bacznie śledzę Twoje wypowiedzi i zapisuje w pamięci co próbujesz plebsowi przekazać ale nie na tacy jednocześnie dobrze maskując ;)

(..)

Co prawda nie jestem jeszcze pewien swojej tezy, ale analizując wnikliwie między wierszami Twoje posty jestem prawie pewien że o to chodzi i muszę ten temat przetestować. Wiem, że ludzie tutaj generalnie mają w du**e co piszesz i wierzą w to co chcą wierzyć, a i białych rycerzy jest tu trochę - ale niemniej wielkie dzięki za naprowadzanie w swoich postach :)

Wszystko zależy od tego jak odbiorca jest ogólnie rzecz biorąc "rozgarnięty", bo w tym zawodzie ciężko jest się przebić komuś (żeby przypadkiem ktoś nie stwierdził, że znowu kogoś obrażam) z niskim ilorazem inteligencji.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podsumowując Twoją wypowiedź Twoi klakierzy to Ci rozgarnięci a reszta to:

z niskim ilorazem inteligencji.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

a reszta to:

Nie reszta, tylko ci zachowujący się jak gimby, które muszą mieć/wiedzieć, bo im się należy i koniec. Przy czym nie wykazujących żadnych chęci własnych do działania, myślenia. Wtedy zawszę piszę to co myślę o nich.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jakie to szczęście, że ty blake urodziłeś się z tą wiedzą a z mlekiem matki wyssałeś jeszcze więcej tej tajemnej wiedzy. Bądź więc nam bogiem seo.

[edyta] literówka

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Tak a potem bóg, król czy po prosu miszcz trafia do takiego tematu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/135669-kto-jest-kim-na-forum/

Tylko...

... żeby przypadkiem ktoś nie stwierdził, że znowu kogoś obrażam ...

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Teraz wyrasta kolejny miszcz seo.

Tak a potem bóg, król czy po prosu miszcz

wystarczy "prorok" ;). Pamiętacie post blejka z 1 kwietnia ?

Tak się ostatnio zastanawiam czy linki w ogóle działają. Linkuje z super portali z wysokim PR (conajmniej 4) i wysokim TR, ale im więcej linkuje, tym bardziej spadam. Oczywiście profil linków mam zróżnicowany - profile, komentarze, katalogi, swle, fora, precle, webmini, sinooke, seokatalog, wp-kat, wordpress, drupal, phpfox, questbooki, expresionengine itd...

Zauważyliście coś podobnego? Może teraz zamiast linkować trzeba się modlić o pozycję?

i obecne "zamrożenie wyników" i ciągłe powtarzanie że wyniki są zamrożone, że frazy są zamrożone , że domeny są zamrożone i w sumie wszystko jest zamrożone... a blake robi psikusa i pokazuje wszystkim że wcale tak nie jest :)

Jeśli chodzi o mnie wolę czytać mądre rady poprzeplatane epitetami pod adresem innych ( także mnie ) niż powtarzanie w kółko tych samych frazesów ( ludzi czekających na odmrożenie ;) ).

Teraz wyrasta kolejny miszcz seo. :)

Nie żartuj, Ciebie nie mam szans przebić.

Jakie to szczęście, że ty blake urodziłeś się z tą wiedzą

Fajnie by było jakby ludzie rodzili się z jakąkolwiek wiedzą. Nie znam jeszcze nikogo, kto doszedł do jakiejś wiedzy bez własnych testów, analiz, inwestycji (nierzadko kasy wyrzuconej w błoto) i ciężkiego zapier... po kilkanaście godzin dziennie. Co innego jest coś komuś podpowiedzieć jak widać, że cokolwiek sam chce zrobić i kombinuje a co innego rozmawiać z osobą, która chciałaby nic nie robiąc wiedzieć wszystko. Do takich ludzi nigdy nie miałem i nie będę miał szacunku.

trafia do takiego tematu:

Do takich tematów byle kto nie trafia ;) Już sam ten temat o czymś świadczy... :gafa:

@blake, nie wybielaj się. Przyjmij na klatę miano "Czarnego Charakteru", przecież to nie jest obraźliwe. W ramach pojednania zdradź jakiś mały sekret, co powoduje, że jesteś taki Wielki w SEO?

Podobno kiedyś TOPy robiłeś swoją grypą (sorry, grupą) katalogów. Jak to jest dzisiaj?

Podobno kiedyś TOPy robiłeś swoją grypą

teraz to robi tzw. chrząkiem.. znaczy się bąkiem.. qrde.. w sensie nawet palcem nie kiwnie i samo się robi.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

w sensie nawet palcem nie kiwnie i samo się robi.

Trafiłeś w sedno. Dokładnie tak właśnie jest ;)

mimo że każdy średnio rozwinięty wyjadacz pisama zrozimiam

ja nie rozumiam co piszetam

przekaz oportunisty i buntownika z natury:)

blake to taki Lepper pozycjonowania .Większość się śmieje nie ze względu na to co pisze ale jak .Przeszłość handlarza multikodami i właściciela grypy katalogów idzie za nim ale ....efekty jak widać ma w erze zamrożonych wyników.Lepper krzyczał o więzieniach CIA w Polsce i po jego śmierci okazało się to prawdą ( lądowania ufo jeszcze się nie udało udowodnić ale .... prace trwają ) . Blake krzyczy że pozycjonowanie jest tylko dla myślących ... ale większość pod hasłem "pozycjonowanie" widzi tylko napierd...nie linkami zapominając że na pozycje w g.... wpływają też inne czynniki.

.ps ciekawe czy Ci którzy krzyczą że wyniki są zamrożone zrobili coś więcej niż linkowanie ......;)

.ps ciekawe czy Ci którzy krzyczą że wyniki są zamrożone zrobili coś więcej niż linkowanie ......;)

Z tego co pisali wynika, że stawiali kilo domen i linkowali z 10 kilo miejscówek. A może było o jedno zero więcej?

@Up, up

Zapewne pamiętasz jak Leper skończył. :)

Ogólnie może dobrze mówił ale za dużo i pospolitym językiem.

To taki Nikodem Dyzma był. :)

.ps ciekawe czy Ci którzy krzyczą że wyniki są zamrożone zrobili coś więcej niż linkowanie

Dostałem kilka przykładów z forum, domen, fraz, sklepów itd., których nie da się zrobić.

Mogę śmiało odpowiedzieć, że wszystko da się zrobić tylko poziom wiedzy jest często za mały. ;)

Brak elementarnej wiedzy i przeskok na automaty skutkuje "zamrożonymi" wynikami.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności