Skocz do zawartości

Cytat tygodnia

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Blake - Twoją całą wiedzie i profesjonalizmy widać po twojej stronie

Xann, napiszę do Ciebie po raz ostatni, więcej już nie mam zamiaru, nie lubię dyskutować z ludźmi, których poziom IQ jest niższy od przeciętnego przedszkolaka.

A teraz kilka faktów żeby nie być gołosłownym:

1. JEDYNE co znalazłeś o mnie to fotkę sprzed 8 lat na goownoplusie, hmm... ale... jak to się stało, że na to wpadłeś? Noooo przecież - miałeś wszystkie dane podane jak na tacy w swoim panelu :D

2. Drugi fakt potwierdzający to o czym napisałem wyżej jest taki, że to nie było moje jedyne konto w Twoim systemie, BA! Pozostałe były na te same dane! A banując ochoczo moje konto za konstruktywną krytykę nawet na to nie wpadłeś :D

3. Mógłbym pisać o stronach one page, ale w sumie to już nie odnosi się do inteligencji tylko raczej do wiedzy, której po prostu nie masz, bo niby skąd mógłbyś ją mieć jak jedyne linki jakie w życiu widziałeś to te z wybanowanego na dzisiaj swla? Może kiedyś dotrze do Ciebie to o czym sam wypisujesz - linki mają znaczenie, ale jest jeden mały warunek - nie mogą znajdować się na zbanowanych domenach :)

PS. 98% stron jakie robię to są strony ONE PAGE.

PS2. Jak na wstępie napisałem odpisuję po raz ostatni na dziecinne "zaczepki" a postanowienie na nowy rok mam takie żeby ograniczyć pis0anie na tym forum do minimu ;) Większość pewnie się ucieszy ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

strony one-page nie nadają się do pozycjonowania

Jednostronnicówki to coś takiego jak jesteś zaproszony do dobrej knajpy na spróbowanie całego menu a dostajesz tylko sałatkę ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

postanowienie na nowy rok mam takie żeby ograniczyć pis0anie na tym forum do minimu ;) Większość pewnie się ucieszy ;)

To będzie cyc-tat roku :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jednostronnicówki to coś takiego jak

Esencja informacji zawarta na jednej stronie bez bicia piany. Jednostronicówki są dla małych firm, które chcą się tanio zareklamować w internecie.

Jednak google próbuje to wyeliminować (ściemniają) ponieważ ma tu swój biznes https://www.google.pl/business/

Jednostronicówki robi się z powodzeniem także w innych celach.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 2 tygodnie później...

Można to śmiało uznać za cytat roku 2014. :)

Ps. Ciekawe jak będzie z wytrwaniem w postanowieniu. ;)

a postanowienie na nowy rok mam takie żeby ograniczyć pis0anie na tym forum do minimu ;) Większość pewnie się ucieszy ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@up, ograniczenie pisania rozumiem. PiO i tak przymiera, niestety. Nie wiem jednak, dlaczego jakaś "większość" miałaby się ucieszyć? Było tu blejków a blejków. Przychodzili, odchodzili. Nie słyszałem jednak by ktoś się z tego powodu weselił lub smucił.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 6 miesięcy temu...

Wątek trochę się zakurzył. Czas na odświeżenie.

Początek tygodnia a tu takie kfiatki. :)

jak jakis mod ip wyciagnie to wam powie gdzie wypoczywam

a co do furki to stali bywalcy powinni wiedziec bo juz kiedys pisalem co bede kupowal.

na takie przypadlosci ktos juz kiedys masc opatentowal, wiec polecam.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności