Skocz do zawartości

Frustracje osobiste

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mmr88

Jak nie masz punktów lub masz ich niewiele to opcja a. w innym przypadku b. ;)

No właśnie nie wiem ile mam pkt, a raczej czy już się przedawniły czy niekoniecznie.

Dowiedziałem się, że można informację taką uzyskać po wpłacie 20zł ;d #januszebiznesu

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

mmr88 punkty są na koncie przez rok od dnia ich otrzymania. Ilość posiadanych punktów możesz sprawdzić w dowolnej jednostce Policji (bezpłatnie) , pod warunkiem, że posiadasz dowód osobisty. Punkty dostajesz, gdy przyznajesz się, że to Ty prowadziłeś i jesteś nagradzany zgodnie z taryfikatorem, opcja druga to mandat bez punktów za odmowę wskazania, komu udzieliło się pojazd.

A wreszcie był u mnie rzeczoznawca po tej mojej powodzi, podłoga ściągnięta. Ileż tam jeszcze wody jest to masakra...

Potrzebujesz linków? Pisz!

Permanentna inwigilacja !!! Wątek ten zaczynałem od zalanego telefonu :)

Kupiłem nowy telefon (taki sam jak poprzedni)

Odpaliłem, zalogowałem się do konta google.

Poprało mi samo wszystkie aplikacje jakie miałem na starym telefonie (powiedzmy że logiczne bo jest to przechowywane na serwerach)

No ale qwa ustawiło mi na tapecie fotkę żony i dziecka ze starego telefonu!!! Masakra jakaś. Czyli telefon wysyła moje fotki na zewnętrzne serwery.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Czyli telefon wysyła moje fotki na zewnętrzne serwery.

A to byłoby bardzo ciekawe...

druga to mandat bez punktów za odmowę wskazania, komu udzieliło się pojazd.

A to jest możliwe, to znaczy można odmówić informacji kto popełnił wykroczenie???

e: @Siciliano, pomyśl o wynajęciu profesjonalnego osuszacza.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

A to byłoby bardzo ciekawe...

a jak wytłumaczysz że nowy telefon z pudełka w trakcie konfiguracji, ustawiania aplikacji itd. itp. wrzuca Ci na tapetę fotkę którą robiłeś pół roku temu starym telefonem?

A to jest możliwe, to znaczy można odmówić informacji kto popełnił wykroczenie???

można i było wiele wyroków już w tej sprawie

nie masz obowiązku prowadzenia w rodzinie ewidencji kto w danym momencie używał samochodu

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@up, ale jeśli dostaniesz wezwanie na Policję i pytają Cię kto był na zdjęciu (np. żona) to mówisz, że nie kojarzysz osoby? ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Permanentna inwigilacja !!! [..]

No ale qwa ustawiło mi na tapecie fotkę żony i dziecka ze starego telefonu!!! Masakra jakaś. Czyli telefon wysyła moje fotki na zewnętrzne serwery.

Ty na serio zsynchronizowałeś telefon z "obcym serwerem"?? to teraz zaufaj mi, że masz większe powody do frustracji niż tylko to zdjęcie..

@Nikoś w takim przypadku możesz skorzystać z tzw. instytucji odmowy składania zeznań - możesz uchylić się od odpowiedzi na pytanie, które może narazić na odpowiedzialność, ale tylko osób spowinowaconych, spokrewnionych i w związku małżeńskim,

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

przypadku możesz skorzystać z tzw. instytucji odmowy składania zeznań - możesz uchylić się od odpowiedzi na pytanie, które może narazić na odpowiedzialność, ale tylko osób spowinowaconych, spokrewnionych i w związku małżeńskim

Jeśli zostałeś wezwany do sąduw charakterze świadka, to tak.

Pierwszą czynnością jaką naleźy zrobić w nowym telefonie to m.in. wyłączenie synchronizacji.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

mmr88 punkty są na koncie przez rok od dnia ich otrzymania. Ilość posiadanych punktów możesz sprawdzić w dowolnej jednostce Policji (bezpłatnie) , pod warunkiem, że posiadasz dowód osobisty. Punkty dostajesz, gdy przyznajesz się, że to Ty prowadziłeś i jesteś nagradzany zgodnie z taryfikatorem, opcja druga to mandat bez punktów za odmowę wskazania, komu udzieliło się pojazd.

A wreszcie był u mnie rzeczoznawca po tej mojej powodzi, podłoga ściągnięta. Ileż tam jeszcze wody jest to masakra...

Ja to wszystko wiem, ale gdzieś na necie czytałem, że trzeba zapłacić chyba dokładnie 18zł, żeby otrzymać wydruk z ilością punktów na komisariacie.

Zastanawiam się ,czy straż miejska może chcieć egzekwować ode mnie pieniądze, skoro nie potrafię wskazać kierowcy, przeciez straż miejska nie ma takich praw, by karać właściciela auta(który mógł wtedy być w domu, a nie za kierownicą), może karać chyba tylko uczestników ruchu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności