Skocz do zawartości

Frustracje osobiste

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

@M0drzew dlatego chciałbym, aby w tym naszym dziwnym kraju, było więcej takich pracodawców jak Ty.

Wiele zależy od lekarzy.

I od zasobności portfela. Na NFZ nie ma co liczyć, pomimo że ja i ty musimy utrzymywać te biurwy i płacić na patologię (ot taka kolejna frustracja).

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@upn Wy wszyscy tak na poważnie??

no i temat powoli do politycznych się zbliża.. :/

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@M0drzew dlatego chciałbym, aby w tym naszym dziwnym kraju, było więcej takich pracodawców jak Ty.

Nie żartuj... 5 pracowników - jaki ze mnie pracodawca, jakbym był jak firma w której kiedyś zaczynałem:

700-800 pracowników, zarabiałem ile chciałem (fakt, że szukali specjalistów z bardzo wąskiej dziedziny a ja im idealnie się wpasowałem) tyle, że prezes był uczciwy i wyruch..li go cwaniacy z zagranicy i niestety firma padła jakieś 15-16 lat temu.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

znalezienie sensownych ludzi do pracy to wyzwanie, kiedyś szukałem przez ogłoszenia, efekt .... (nie chciałem używać brzydkich słów) teraz staram zatrudniać ludzi z polecenia i jakoś działa.

Z tymi poleceniami to też jakoś u mnie kulawo... Miałem podwykonawcę - dobrego, polecił babkę do pracy, niestety po 5 tygodniach wyleciała z pracy (Zrobiła pani? zrobiłam! Poproszę o raport. No jeszcze nie skończyłam./ Wysłała pani to pismo wczoraj? Wyslalam! A ta koperta na Pani biurku? to znaczy... ja... wczoraj zapakowałam, a wyślę dzisiaj...)

po czym podwykonawca się obraził, jak śmiałem jego znajomą pogonić...

Natomiast administrator (konserwator?pan złota rączka?) z obiektu, gdzie pomieszczenia wynajmujemy polecił swojego szwagra, że fajny robotny i bardzo pracy potrzebuje, a jak przyszedł na rozmowę to jechało od niego C2H5OH bardziej niż od miśka co wózki pod castoramą odprowadza i prosto w twarz wali, że on szczerze powie, że na jarzębiaka mu jeszcze właśnie tę dwójkę brakuje...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

Nie lepiej wyrzucić tego tiwika (chyba, że na parterze)? Niby opchnięcie ekranu się wydaje takie trudne na początku, a później człowiek zapomina, że coś miał w ogóle. Jak już coś bardzo ważnego to zawsze jakiś stream w internecie się znajdzie, a dodatkowe godziny.. błogosławieństwo :)

Ja to bym chciał, żeby wszyscy wiecznie czegoś ode mnie nie chcieli, przed pracą, w pracy, po pracy, we śnie... To jest dopiero frustrujące ;/

Mam dosc reklam.

i polityki.

reklam to rozumię, ale polityką to ty się interesuj, bo jest demokracja i jak nie będziesz się interesował, to Cię bez gaci wypuszczą!!!

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

fakt faktem, że królik mnie dzisiaj obudził, ale nalot zrobili znowu jehowi, dzisiaj ... w niedzielę... o 8.30 rano!!!! dzieciaka mi obudzil. Pół roku temu powiedziałem im, że mają mnie nie nachodzić i wpisać do swojej tajemnej listy, że nie życzę sobie ich tutaj, to wystarczyło na pół roku... a babka z rozbrajającą szczerością, że tylko chciała mnie zaprosić na ich stronę internetową... odpowiedziałem, żeby się wypozycjonowali się google to wtedy ich znajdę :))))

... moja frustracja z dzisiaj: A MOGŁEM POWIEDZIEĆ, ŻE W BINGU....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności