Skocz do zawartości

Frustracje osobiste

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

w sensie miasto wojewódzkie

Zielona Góra, tak? A stolicą województwa nie jest Gorzów? :D

A ja naprawdę Cię lubiłem...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zapraszam do Warszawy w godzinach z godzinach szczytu i nie tylko. Proponuję z zatankoawć do pełna. Moja żona 24 km jechała 4 godziny.

Znam pewne miasto na Opolszczyźnie, które w godzinach szczytu dostaje takiego paraliżu, że odcinek około 1.5 km można jechać nawet godzinę :) jest 1 most na rzece i jak już wbijesz na drogę, która prowadzi przez most to nie ma odwrotu - musisz się przeturlać ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

a ja jutro bede jechał do Wrocka 5h50m zamiast 2h50m bo pendolino jeszcze nie jeździ ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgredziu, trzeba było wcześniej zarezerwować miejsce w samolocie ;) Jeśli jedziesz PKP to z powrotem też nie będzie wesoło. Ogólnie poprawiły się warunki na drogach ("8" i ewentualnie "1") i autem da się przejechać.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Panie Unnamed, z Wrocławia do Warszawy można jechać (przynajmniej ja tak jeżdżę) "8" do końca tj. do miejsca prowadzenia robót. Potem np. na Sieradz i "14" i "71" z zachodniej strony Łodzi (brak obwodnicy wschodniej miasta a przez Centrum długo się jedzie). W Strykowie wjazd na "1" i do Warszawy. Można też kontynuować jazdę starą "8" do Piotrkowa gdzie zaczynają się znowu 2 pasy ruchu w jedną stronę. Nie jechałem tamtędy dawno, dlatego nie wiem jak to teraz wygląda (które drogi są już otwarte).

Pisząc "da się przejechać" miałem na myśli to, że droga ta w całości nie jest jeszcze otwarta.

Kiedyś omawialiśmy podobny temat: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/153443-trasa-warszawa-wroclaw/

Pytania o polski transport w kontekście PO (Platforma Obywatelska?) zupełnie nie rozumiem. Nie łączę dróg z polityką i politykami. Jeśli pytasz jak mi się jeździ w ogóle to napiszę, że coraz lepiej. Na przykład jeździłem w tym roku kilka razy do Krosna. Do Tarnowa jest czynna A4, pełen komfort- szybko i bezpiecznie. Mogliby tylko za przejazd na odcinku Katowice Kraków kasować tylko przy wyjeździe. Kasują przed i robią się niepotrzebne korki.

Nie podoba mi się, że muszę płacić za przejazd autostradą ale wolę płacić i jechać komfortowo. Auto mniej się eksploatuje, jadę szybciej i jest bezpieczniej. Ogólnie w ciągu ostatnich kilkunastu lat jest spora poprawa jeśli chodzi o stan dróg, oby tak dalej :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Herkules współczuję, znam ten ból. Jedyne co możesz zrobić to lepiej zarządzać czasem. Na drugą sprawę już ratunku nie ma.

@Nikonem nie zrobiłem tego, bo paragraf zabrania;) Cały tydzień normalni ludzie tylko w samym środku tygodnia dostałem barana.

Potrzebujesz linków? Pisz!

[..] się zaręczyłem ;)

ożeszwmordę!!

serio mówisz, czy po pijaku? :D

taki figo-fago byłeś i się dałeś usidlić? no to po koledze.. już pod pantoflem.. :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

a ja jutro bede jechał do Wrocka 5h50m zamiast 2h50m bo pendolino jeszcze nie jeździ ...

Z podkarpacia do Wawy jadę 9,5 h w jedną stronę.

Raz pojechałem nad morze to niestety zeszło 19 h.

Pewnie w tym czasie bym obleciał glob :D

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności