Skocz do zawartości

Frustracje osobiste

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja myślałem panowie, że z Wrocka do Wawy się autostradą zapie##ala, Szkoda mi czasu na kręte i podrzędne drogi. Ale Ch*j mnie zalewa jak trzeba gdzieś na bramkach stać, albo trafi się na remontowany odcinek. Niech szybko wprowadzą takie puszki jak w Czechach mają (Polska zawsze musi być 100 lat za murzynami).

@Herkules z jednej strony gratuluję, z drugiej trochę współczuję ;) Bo doczekasz się czasu gdy po kryjomu będziesz piwo kupował.

Moja frustracja: Jestem po operacji oka - jak mnie te szwy wku$%#ją.

Strona nie może być wyświetlona w tej chwili. Mogą to być przejściowe problemy, uszkodzony lub wygasły odnośnik lub brak zezwolenia na dostęp.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Naczelnik mi psikusa zrobił. Wiedząc, że moje przedsięwzięcia na dziś zajmą mi jakieś 3, może 4h stwierdził, że po co mam w domu siedzieć, skoro mogę przyjść do fabryki i wykonać kawal dobrej nikomu niepotrzebnej roboty. Pomijam fakt, że z nadgodzin mam jeszcze prawie miesiąc do odbioru. Taka polityka....

Potrzebujesz linków? Pisz!

A mnie dziś z rana frustruje, że żona po urlopie poszła do pracy i znowu nie ma komu podać mi kawy na biurko. Tylko pies został, ale ten jeszcze bardziej leniwy ode mnie. Cały dzień wyleguje się na dywanach, i tylko od czasu do czasu zrywa się na nogi, głównie na dźwięk otwieranej lodówki.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Xann wybanował mi strony w upadającym systemie e-weblinku :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Myślę, że to bardziej Xanowi się przyda pocieszenie ;)https://www.forum.optymalizacja.com/topic/35434-e-weblinkcom/?p=1373391

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jaką wojenką? Wyraziłem tylko swoją opinię na temat systemu w odpowiednim wątku, przedstawiłem fakty i tyle. Nic więcej nie mam do dodania w tej sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności