Skocz do zawartości

Frustracje osobiste

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś po raz pierwszy zdecydowałem się jechać do pracy na rowerze... złapałem gumę po przejechaniu 4km i 126 metrów. Następne 4km i 180 metrów szedłem prowadząc rower.

Wniosek: złapałem gumę praktycznie w środku drogi między biurem a domem. Zamiast ok. 20min. docierać do firmy, dotarłem prawie w 50 min.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj rano zrozumiałem co to znaczy mieć brzuszek ... nie mogłem założyć skarpetek :D

Czas na ćwiczenia w morde !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zamiast ok. 20min. docierać do firmy, dotarłem prawie w 50 min.

Jednak uboższy o trochę kalorii ;) Nie wiem jaki wniosek wyciągnąć z Twojej przygody. Przed tym nie da się zabezpieczyć, nikt nie będzie jeździć z dodatkową gumą :)

Zgredziu, zatrudnij gosposię- będzie Ci prała, prasowała i zakładała skarpetki. Jeśli będziesz dobrze negocjował może zrobić nawet więcej ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

[...] zrozumiałem co to znaczy mieć brzuszek ... nie mogłem założyć skarpetek :D

Lustrzyca zaawansowana.. :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jeszcze nie - widać konieć :P ale już przeszkadza...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dziś po raz pierwszy zdecydowałem się jechać do pracy na rowerze... złapałem gumę po przejechaniu 4km i 126 metrów. Następne 4km i 180 metrów szedłem prowadząc rower.

Wniosek: złapałem gumę praktycznie w środku drogi między biurem a domem. Zamiast ok. 20min. docierać do firmy, dotarłem prawie w 50 min.

Bo gumę Kolego trzeba wozić ze sobą. Dętka, kilka kluczy, pompka, przy dłuższych wycieczkach dodatkowo kilka łatek i klej to zestaw obowiązkowy. Skąd wiem? W ciepły niedzielny poranek przeszedłem z rowerem 16 kilometrów. Przez pola i lasy :peace:

@up chyba taką gumę na instrument, w razie wypadku, znaczy się przypadku :D

Złapać przysłowiowego kapcia zdarza się bardzo rzadko, więc raczej nie ma sensu wozić ze sobą dętkę - zwłaszcza w mieście, gdzie zawsze można przesiąść się w komunikację miejską, w którą często rower można wziąć ze sobą.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Bo gumę Kolego trzeba wozić ze sobą. Dętka, kilka kluczy, pompka,

slime_uszczelniacz_opon_b_237_s.jpg

takie coś lepiej sprawdza się, minusem jest to, że dętka później do wyrzucenia, ale zajmuje malo miejsca i po 1 minucie już jedziesz dalej. Może zaciągnąć dziurę do 4,5 mm

Jako stary miłośnik rowerów to napisze ze podstawa to ciśnienie w dętce i dobra opona. Połączenie tych dwóch rzeczy powoduje że od 3 lat nie mam zadnej przebitki ;)

Opona musi być z kewlarowa wkładką to wtedy nawet ostre krawężniki są nie straszne.

Wczesniejsze opony zapewniały za to niezapomniane wspomnienia podczas pchania 10km do domu parę razy do roku wiec moim zdaniem warto zainwestować jak sie nie lubi pchac

Dziś kolejny raz miałem zbyt mało powierza w tylnym kole. Przed każdym wyjazdem muszę dopompować a dziś zapomniałem... Obręcze są już wytarte od hamowania (i starości) więc muszę zainwestować w wymianę obu kół wraz z gumami. Pewnie kupię z większym bieżnikiem, ponieważ głównie jeżdżę po leśnych wertepach.

To moja droga z dzisiaj:

d77b3291e27785b1med.jpg

Jak widać temat rowerowych gumek aktualny :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

MaxPan po co takie wynalazki 1 minutowe :) Ja zmieniam dętkę jak mam w niewiele dłuższym czasie, a jak nie mam to mam łatki - 10 minut i jadę dalej :D a jaka frajda, że się samemu naprawiło i często po takiej naprawie rok nic się nie dzieje

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności