Skocz do zawartości

Frustracje osobiste

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

Pobijecie to?

Dostałem info, że mi zalało chatę, a byłem u teściów. Ruszam z parkingu i się zagapiłem i gościowi w auto wjechałem.

Jakoś się dogadaliśmy, patrzę w portfelu pustka, więc do bankomatu trzeba iść. I w tejże drodze potrąca mnie gościu na pasach, przez co dochodzi między nami do wymiany "słów"...

Jak ja nienawidzę poniedziałków...

Potrzebujesz linków? Pisz!

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pobijecie to?

Myślę, że szczera rozmowa z dobrym psychologiem mogłaby być dla Ciebie pouczająca ;)

e:

Tego akurat nie potrzebuję :)

tak uważa większość pacjentów, jak myślisz? Chyba rozmowa z psychologiem nie kojarzy Ci się negatywnie?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jak bym Wam puścił zeznania i odpowiedzi na pytania prezia SS to dopiero byście wpadli we frustracje, że nie wspomnę o zdziwieniu przechodzącym w niedowierzanie :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może się to ciągnąć i ze 3 lata ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Frustracja na dzisiaj: muszę iść na wesele córki szwagra. Strasznie mi to nie pasuje. Żona ciśnie, idź do fryzjera, nawet o jakimś "Pillingu" wspomniała, ale ja nie wiem kto to jest. Będę musiał się w garnitur wciskać, pić mierną wódkę i robić dobrą minę. To akurat obrazki nie z mojej bajki. Cały dzień do kitu, a klienci cisną.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Kurier za dodatkową opłatą był zamówiony na konkretną godzinę pod konkretny adres. Miał przywieźć bardzo ważną przesyłkę, ale o kilka minut po 9 wysłał SMSa, że się nie wyrobi, bo ma nie po drodze! i paczka czekać będzie w jakimś puncie magazynowo-sortowniczym, więc tam ją sobie mogę odebrać. Chyba że będę o 14.20 pod takim a taki adresem, to on mi ją wtedy przekaże (przesyłka umówiona była na 9.30, a na 11 jest mi pilnie potrzebna). Reklamacja zgłoszona.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Tak, wesela są dobre. Szczególnie muzyka. Szalała, szalała i Ona tańczy dla mnie to hiciory. Dodatkowo jakieś tradycyjne zabawy weselne sa rozbrajające.

Też mam frustracje jak muszę iść na takie wesele. :) Niestety, czasami trzeba się poświęcić dla dobra rodziny. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

wesele córki szwagra

Wesele córki szwagra? To nie jest przypadkiem siostrzenica? :D To tak jak by napisać o siostrze: córki mojej matki ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie cierpię wesel- stado ludzi spoconych i męczących się w ubraniach, których na codzień nie noszą. Przy tym zachowują się hałaśliwie, sztucznie wesoło i te kretyńskie "zabawy", odkąd pamiętam wciąż te same. Byłem na jednym weselu, które było fajne- 50 rocznicy ślubu. Nikt już nie musiał rżnąć kogoś kim nie jest, był luz i dobra zabawa (dla jasności, średnia wieku jakieś 30, 30 parę lat).

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dostałem właśnie zdjęcie z fotoradaru i krótki quiz od straży miejskiej:

a. To ja byłem kierowcą i płacę 2 stówy + 4 pkt

b. Nie wiem kto był i płacę 4 stówy

Płacicie takie coś?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@mmr88

Jak nie masz punktów lub masz ich niewiele to opcja a. w innym przypadku b. ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności