Skocz do zawartości

Kto co szuka?

kwasny

Rekomendowane odpowiedzi

tak tylko ze moj pomysl jest bardziej rozwojowy i tanszy na dluzsza mete...

pozdrawiam

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Spyware, oszukiwanie ludzi, wciskanie im kitu? wow.GIF Po trupach do celu? blink.gif Echhh puknijsie.gif

a ty co? dopiero co do polski przyjechales? :-)

Nie mysle o przyjazdach a raczej o wyjezdzie...... Nie podobaja mi sie pomysly, ktore na samym poczatku zakladaja oszustwa, kombinowanie itd. Masz moze i dobre checi ale zle ukierunkowales tok myslenia :brawa: Jezeli chcesz cos dostac od ludzi to przekonaj ich, ze warto i ze ich nie oszukasz. Nic na sile bo Ci to bokiem wyjdzie.. I bez obrazy ale Twoje wypowiedzi przypominaja mi kultowy tekst z pewnej bajki :)

Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?

Mózg: To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.

Dobranoc :)

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

sprzedaja te dane zaintersowanym i tyle

to chyba najprościej jest zrzucić się i kupić te badania co ? a nie iść w kierunku typowej mentalnosci "cwaniaczenia"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

[qoute]Mówi się "Kto czego szuka", a nie "Kto co szuka"...

Może by tak ktoś poprawił ten koszmarek?

ale kluje w oczy no nie ;]

to chyba najprościej jest zrzucić się i kupić te badania co ? a nie iść w kierunku typowej mentalnosci "cwaniaczenia"

informacje ktore pozwalaja mi na zarabianie pieniedzy wolalbym zeby byly w 100% pewne. a od takich firm nie dostane tej pewnosci... wole to zrobic sam. no ale ok. nie chce sie wam nie ma sprawy. co do mentalnosci to taka juz mentalnosc polaka. jak czegos nie dostanie to nie bedzie mial.

pozdrawiam

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

• 2 tygodnie później...

kwasny, a nie byłoby lepiej zacząć od jakiegoś portalu z darmowymi statystykami?

przepraszam za lamerskie pytanie, ale czy nakładka da Ci więcej informacji, niż statystyki?

gdyby skrypt chodził na kilku tysiącach stron, to jakieś wnioski ogólniejsze możnaby chyba wyciągnąć, nie?

Google nic nie daje a jednak coś można wywnioskować z tych informacji jakie mamy.

Poprawcie mnie jeśli sie mylę, ale juz od jakiegoś czasu w ten sposób sprawdxam sobie frazy i szczerze mówiąc mi się to pokrywa.

W systemie Google AdWords masz kilka narzedzi. Między innymi "Prognozę odwiedzin"

Są to co prawda dane zebrane z systemu, a nie z wyszukiwarki, jednak uważam, że nie można tego całkowicie rozdzielić. Z pewnością mozna sprawdzić i porównać frazy czyli okreslić co cześciej jest wpisywane czy słowo "szkoła" czy "szkoły" itp. Jest też narzędzie które proponuje frazy - nie musisz siedzieć ze słownikiem + trends i mamy w zasadzie wszystko co potrzebujemy.

Połączenie tego ze zdrowym rozsądkiem i pogadaniem z osobami siedzącymi w danej branży daje naprawdę dobre efekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności