Skocz do zawartości

Strona o tanich noclegach www.ustaska.pl

mariolosek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, wlasnie jestem w trakcie "tworzenia" kolejnej strony internetowej dla mojego przyjaciela

https://www.ustaska.pl . Na stronie bedziemy reklamować tanie noclegi w miejscowości Witów pod Zakopanem. Strona jest dopiero w trakcie tworzenia, ale pomyślalem, ze krytyka moich wypocin pozwoli mi uniknac wielu błedów robienia rzeczy, które nie mają sensu z punktu wiedzenia tworzenia stron WWW, ich użyteczności i SEO.

Z góry dzięki za opinie (niekoniecznie oczywiście pozytywne :D))

Mariusz

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

W meta tagach masz takie kwiatki jak "Joomla! - portal dynamiczny i system zarządzania treścią" i podobne. Usuń to, chyba, że licencja zabrania (w co wątpię).

Poza tym przydadzą się dynamiczne tytuły stron, bo póki co chyba tylko strona główna różni się trochę title od reszty.

Aha, i po co przy tworzeniu niewielkiej strony posiłkować się CMS'em? Przecież to raptem kilka podstron, więc mógłbyś sklecić je sam, w PHP, korzystając z layoutu na divach itd. Efekt byłby dużo lepszy...

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Dzieki za info. Te tagi juz zmienilem. Co do strony to zalezalo mi na CMS bo moj przyjaciel nie ma zielonego pojecia o html i php, a z cms bedzie on mogl sam go rozwijac Zreszta w przyszlosci beda mieli wiecej tych noclegów. Czy to az taki duzy problem wypozycjonowac cms?

Spoko, obecnego cmsa juz nie bede zmieniaml, bo nie za bardzo mam na to czasu. Niedlugo sie rozpoczyna sezon, wiec lepiej zeby ona jak taka, slabsza lub lepsza byla. Zawsze to jest jakas stronka. Jakie są zalety tego cmsa (mowie o Wordpress).

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności