Skocz do zawartości

Zaplecze - gdzie kupic dobre?

whysoserious

Rekomendowane odpowiedzi

A właśnie jak to jest z adsense? To zalezy od tematyki bloga i zainteresowania nisza, ale powiedzmy, ze mam bloga z mikro nisza, gdzie główna fraze, na ktora go pozycjonuje, wyszukuje powiedzmy 1500 osob miesiecznie. No i zalozmy ze jestem w TOP3 i mam ruch na tym blogu rzedu 250-300 wejsc dziennie. To ile mozna na adsense zarobic w takim przyapdku?

Przy 1500 osób miesięcznie i gdy w porywach osiągniesz 10% ctr i średniej stawce 3 PLN zarobisz 450 PLN/mies. ale zakładam że osiągniesz standardowe 3% ctr więc twoje zarobki osiągną 150 pln/ mies.

• 3 miesiące temu...

Kupowanie gotowego zaplecza nie ma sensu i zazwyczaj nic pozytywnego nie daje. Własne, dobrze przygotowane zaplecze, unikalne treści, ich częsta aktualizacja i linkowanie całego zaplecza daje najlepsze efekty.

Co prawda nad dobrym zapleczem trzeba popracować i poczekać na efekty, ale opłaca się.

Wielki brat marne zaplecza masakruje bardzo szybko, więc jeśli już tworzyć to tylko wysokiej jakości.

Tworzenie profesjonalnych zaplecz, Presell Pages, multikody, katalogowanie, kampanie mailingowe i wiele więcej. Oferty na stronie https://one-solution.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności