Skocz do zawartości

TOP 50 - ranking rejestratorów domen, według ceny

Projekt Lukas

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na stronę www.webb.pl. Pozwala ona na porównanie cen nie tylko najpopularniejszych domen ale większości końcówek spotykanych u polskich rejestratorów :)

Dla osób posiadających wiele domen jest też multi porównywarka wybierająca najtańsze rozwiązanie do przedłużania wszystkich domen.

webb.pl - porównanie ofert hostingu i cen domen

• 2 miesiące temu...

@jarley - mógłbyś założyć temat dla webb.pl - na pewno więcej osób by się tym zainteresowało na forum, bo tak pewnie niewiele osób to przeczyta w tym temacie.

słaba ta porównywarka cen rejestracji domen.. brak chociażby ważnego gracza jakim jest masternet.pl, który z ceną przedłużenia *.pl byłby na III pozycji a w przypadku rejestracji ex aequo na II z kilkoma innymi..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jak to nie ma masternet :P ten rejestrator akurat jest :) w pl aż tak dobry nie jest, by znaleźć się na pudle, ale jest blisko, bowiem na 5 razem z innym rejestratorem. Aktualnie jest za gnum, seohost, ovh i hekko.

Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. ;)Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych

pozycjonowanie-chorzow.jpg

@up ajć te zgubne skróty myślowe.. na myśli miałem:

Zapraszam na stronę www.webb.pl.

nie Twoją ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

I tak ceny znacznie sie różnią bo u niektórych można wynegocjować ceny indywidualne za odnowienie ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

o dziwo dla mnie wybór prosty, nic sie nie zmienia od dawna.

globalne - ovh

regionalne - domeny.2be.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności