Skocz do zawartości

Katalog odrzuca stronę

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 2 identyczne samochody i w jednym mi się jakoś siedzi lepiej niż w drugim. W czym rzecz?

Ale zapewne oba jeżdżą i są dopuszczone do ruchu. Tak samo ta strona, która bez problemu została dodana do setek katalogów, akceptuje ją google w pierwszej piątce na wszystkie najistotniejsze branżowe słowa kluczowe. Mnie zastanawia dlaczego już dwukrotnie ją odrzucono podczas gdy ta druga została przyjęta. Rozumiem jednak po Twojej odpowiedzi, ze to nie problem kodu, tylko jakies subiektywne widzimię się autorów dwóch katalogów, którzy jakiejś tam dozwolonej opcji nie lubia i być moze będe jeszcze sytuacje odwrotne (tzn. ta druga nie zostanie dodana a pierwsza zostanie). Btw. - nie zechciała jej też dodać wyszukiwarka(?) Szook.pl

No to pisz do szooka, ale najpierw przeczytaj regulamin zgłaszania stron do wyszukiwarki, bo jeśli strona łamie jakiś punkt to pewnie nie masz co liczyć na odp.

Tak, przyjęcie do jakiegoś katalogu lub nie zależy od subiektywnego widzi mi się redaktora.

No to pisz do szooka, ale najpierw przeczytaj regulamin zgłaszania stron do wyszukiwarki, bo jeśli strona łamie jakiś punkt to pewnie nie masz co liczyć na odp.

Tak, przyjęcie do jakiegoś katalogu lub nie zależy od subiektywnego widzi mi się redaktora.

Może niezbyt precyzyjnie wypowiedziałem się, więc wysłowię się bardziej precyzyjnie. Rzecz nie w tym, że moderator ją odrzuca, ale w tym, że, hm, jak to ująć - "maszyna dodająca" ją odrzuca, z informacją (ostatnio) taką, jak napisałem w tytułowym poście. To nie kwestia moderacji. Dzisiaj została odrzucona przez katalog (nie można jej było dodać) który za chwilę przyjął wpis tej drugiej strony i OD RAZU wyświetlał się.

Jak dobrze zrozumiałem że za chwile mozna było ja dodac bez problemów.

Otóż nie. Można było dodać inną stronę od razu, ale tę nie chcianą przez katalog dalej nie, pomimo kolejnych prób. I tak samo było u szook.pl Po jakimś czasie znów spróbowałem (może po miesiącu) i dalej "maszyna dodająca" odrzuca ją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności