Skocz do zawartości

[wykonam] linki na forach. Tworzę konta, mam miejsca w profilach i nie tylko.

oldi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od jakiegoś czasu tworzę (dla siebie) wiele kont na forach miast, powiatów, forach tematycznych i nie tylko. Z racji tego, że interesuje mnie bardziej dotarcie do ludzi, chętnie podzielę się miejscem na kontach.

Zamieszczę:

- linki w profilach (wraz z opisem) - 7 zł za link na stałe.

- linki w postach (tu niczego nie gwarantuję) - piszę "dla siebie". Konta są naturalne, więc pewnie na niejednym forum uda mi się przemycić link - 2 zł za wpis z linkiem

- linki we wpisach typu "ogłoszenia, oferuję" - 1 zł za wpis z linkiem

- linki w stopkach (choć tutaj priorytet mają moje linki). Potrzebuje miejsce na jeden, więc jeśli regulamin pozwala zamieścić więcej, chętnie to zrobię.

Podane ceny można swobodnie negocjować.

Ze zrozumiałych względów listy for tutaj nie zamieszczam. Pomimo tworzenia kont jak najbardziej naturalnych, nie gwarantuje, iż jakiś moderator nie zrobi :killer: , choć sporo kont (również dla zleceniodawców) już stworzyłem i z doświadczenia wiem, że kluczowe są pierwsze dni. Jeśli moderator nie krzyknie: "ty ... tylko po linki przychodzisz", konto żyje nawet wiele lat.

Pytania?

dex25@poczta.fm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności