Skocz do zawartości

Działające grupy WPKAT? SEOKATALOGÓW? SINOOKE?

karol_marczak

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mogę prosić Was o pomoc. Szukam w necie katalogów, precli z różnych skryptów. Z możliwością multikodu, bo już mnie normalnie nudzi wysyłanie smsy do tych katalogów z listy RANK.PL ;/. Chcę pójśc trochę na łatwiznę, jeszcze nie dawno była oferta

https://seosklep24.pl/207-grupa-top1.html

ale teraz z tego co widzę, w ogóle grupy nie istnieją albo np.

https://seosklep24.pl/200-grupa-achil.html

zdjęcie pisze o 50 WP-kat, gdzie w ofercie jest 30 prywatnych wp=katów (już kompletnie się nie łapię, bo co parę dni zmieniają się oferty i nie idzie nadąrzyć)

już mi chyba zostało korzystać tylko z listy mocno płatnych wpisów ;(

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

A potem polecam disavow.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wiem, non stop aktualizuje listy i widzę co się dzieje. Chcę trochę zaoszczędzić, ale widocznie chyba się nie uda :)

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

Nie wiem czy to pójście na łatwiznę wyjdzie na dobre ale...pod poniższym linkiem

https://szukam-informacji.pl/witryny-seo.html

jest m. in. spis grup katalogów (większość z opcją multikodu). Pewnie nie wszystko działa, ale przynajmniej są zebrane w jednym miejscu.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Dzięki, już patrzę :)

Moje grupy są :)

Tak, skorzystam na dniach. Pisałem e-maila także muszę przez stronę zamówić :). W piątek się odezwę, jak otrzymam artykuły :)

Czy ktoś wie czy seosklep24.pl jeszcze działa? Dziś rano wysłałem e-maila z zapytanie i nie dostałem jeszcze odp. Z innych sklepów odp. była bardzo szybka:)

Działa ... tylko ma masę zleceń ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czy ktoś wie czy seosklep24.pl jeszcze działa? Dziś rano wysłałem e-maila z zapytanie i nie dostałem jeszcze odp. Z innych sklepów odp. była bardzo szybka:)

Witam.

SEOsklep24.pl działa i nie ma zamiaru zakończyć tej działalności w najbliższym czasie :) Zgodnie z tym co piszemy odnośnie odpisywania na maile to staramy się do 24h odpisywać.

Myślę, że otrzymał Pan już odpowiedź, ponieważ dzisiaj godziny 15.00 odpisaliśmy na wszystkie maile.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności