Skocz do zawartości

Wam też zmniejszył się ruch z początkiem września?

konciarz

Rekomendowane odpowiedzi

Tych wszystkich, którzy oferują tzw. chwilówki, szybkie pożyczki etc., wysłałbym do ciężkiego więzienia a najchętniej do kamieniołomów na resztę życia.

to jest żerowanie na biedzie innych. Wiadomo, że człowiek z kasą nie weźmie takiego badziewia.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tych wszystkich, którzy oferują tzw. chwilówki, szybkie pożyczki etc., wysłałbym do ciężkiego więzienia a najchętniej do kamieniołomów na resztę życia.

to jest żerowanie na biedzie innych. Wiadomo, że człowiek z kasą nie weźmie takiego badziewia.

To podziel się informacją z biednymi jak się wbija frazy w topy to chwilówki nie będą już potrzebne.

Jedni są biedni bo in się nie chce...inni wolą oddawać się np. nałogom a ostatnia grupa to ludzie, którzy naprawdę potrzebują pomocy... i często są zmuszeni do niekorzystnych rozwiązan

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

To podziel się informacją z biednymi jak się wbija frazy w topy

Niedługo będę prowadził szkolenie online.

Cena pewnie będzie oscylowała w granicach 10k za 30 minut. To nie jest dla biednych, przecież nie ma przymusu.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Niedługo będę prowadził szkolenie online.

Ja nie potrzebuję szkoleń mam własne rozwiązania

ostatnia grupa to ludzie, którzy naprawdę potrzebują pomocy... i często są zmuszeni do niekorzystnych rozwiązan

Taaaa i ta ostania grupa najczęściej żyje wg. przykazań kk - mają tak sprane mózgi że nie potrafią przewidzieć skutków swoich działań.

mają tak sprane mózgi że nie potrafią przewidzieć skutków swoich działań.

Idealne określenie charakteryzujące naszych polityków ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

bo to nie oni odpowiadają za biedę.

Owszem, ale ja napędzają. Ludzie biorą kredyt aby spłacić kredyt. To jest pętla u szyi.

No więc niech nie biorą, przecież tyle się o tym mówi, o pętli kredytowej. A nie tylko na spłatę kredytu bierze się kredyt ale też na przykład właśnie na podręczniki dla dziecka. Ma zostać dziecko czarną owcą, pośmiewiskiem w klasie nie mając podręczników?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności