Skocz do zawartości

8 letni link rażąco narusza zasady Google dlatego dostaje pan filtra

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Komedia jak zawsze, ale... jedno jest zastanawiające... Jak osoba, która prowadzi szkolenia, między innymi o filtrach, zapobieganiu filtrom, wychodzeniu z filtrów, może nie wiedzieć jakie linki szkodzą a jakie nie?

Niezła autoreklama.

Powyższa opinia nie jest obiektywna i uprawniona.

Tak naprawdę to nikt nie wie jakie linki szkodzą. To co było 2 lata zdrowe, dziś jest trujące, To co dzisiaj jest zdrowe za kilka miesięcy może być zabójczo szkodliwe. Pracownicy G. również nie wiedzą co będzie szkodzić wkrótce. Swoje działania dopasowują do sytuacji w AdWords bo to one są celem a pozycjonowanie utrudnia osiąganie tego celu..

Dzisiaj każdy kto sam pozycjonuje swoją stronę lub świadczy takie usługi dla innych jest konkurentem i wrogiem G.

Tak jak już wiele osób wcześniej pisało - dobre linki to tylko te z AdWords

jeśli zamawiasz fotoksiążki to zapraszam tutaj: https://www.szablony.in/ fotoksiazki/

nie jest obiektywna i uprawniona.

Obrońca uciśnionych?

nikt nie wie jakie linki szkodzą.

Chwila, chwila. Niektórzy wiedzą, nawet biorą pieniądze za tą wiedzę:

1. Czynniki zewnętrzne
    • Link Bulding
    • Rodzaje linków oraz ich indexacja w google - na podstawie najświeższych testów
    • Gdzie i jak linkować?
    • Metody pozyskiwania linków
    • Opis czynników mających negatywny wpływ na pozycje
  1. Filtry w Google
    • Jak działają algorytmy Panda i Pingwin
    • Jak bronić się przed filtrem
    • Jak wyjść z filtra

Źródło: (NADCHODZĄCE SZKOLENIE!! - nie sprzed 2 lat)

https://xannsem.com/szkolenia/optymalizacja_i_usability_stron_-_seo_cz_i

Jedyny słuszny komentarz do tej sytuacji to: Kabaret.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale z dużą dozą prawdopodobieństwa można określić linki "szkodzące" , kaman skończmy z tą hipokryzją i głupim zdziwieniem pt. :

"no ale pkomentów przecież link z pierdyliarda komentarzy AA jest NF i zgodny z wytycznymi...." :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Można z dużym prawdopodobieństwem określić, które linki szkodzą i czy będą szkodzić.

Prawdopodobieńśtwo to nie fakt, jesteś wstanie okreśić jakie linki będą szkodzić za 6 lat ?

@"blake" - czy ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? OK wyjaśnie CI ten temat to informacja a nie pytanie , jeżeli nie wiesz na czym polega róznica miedzy informacją a pytaniem to sorry tego już ci nie wyjaśnie

Marketing internetowy dla firm

Sorry, ale dostajesz po raz kolejny odpowiedź, że filtra nie udało się zdjąć (bo chyba RR wysyłałeś po to żeby wyjść z filtra) a za parę dni będziesz opowiadał jak to się z filtrów wychodzi. I nie ważne czy była to informacja, czy pytanie. Poinformowałeś po prostu wszystkich tutaj zgromadzonych, że "nie ogarniasz tej kuwety".

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A tam nie ogarnia, chce się szarpać z automatem i sprawdzić, kto jest cierpliwszy. Automat czy On ;)

Tomek, ja bym nie odpuścił, przy którejś odpowiedzi wylosują odpowiedź, że jest już OK ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

jesteś wstanie okreśić jakie linki będą szkodzić za 6 lat

Nie, jestem w stanie określić z dużym prawdopodobieństwem dziś.

Za 6 lat też będę potrafił określić jeśli będą w dalszym ciągu nakładane kary w związku z linkami. Wybiegnę w przyszłość i napiszę na podstawie obecnych doświadczeń, wątpię aby do tego czasu linki przedstawiały wartość w algorytmie Google.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Google samo tylko potwierdza, że wiek linków jest jednym z kluczowych składników w rankowaniu strony, dla tego chce aby taki linki zostali usunięte. Oczywiście jeden stary link można zniwelować tysiącem innych, ale to już inna bajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności