Skocz do zawartości

Potrzebuje skasować wpisy w kilku katalogach SINOOKE

leo2007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie może ktoś z was wie do kogo się odezwać by móc skasować wpisy z katalogów SINOOKE dla poniższych domen

Oczywiście jeśli będzie to odpłatnie to też się zgodzę bo chcę definitywnie skasować z tych domen ale nie ma przycisku wyślij w

kontakcie, więc nie jestem w stanie wysłać info do administratora. Niestety muszę to skasować by mi zdjęli filtr.

aliasencores . com
wienerwandertage . at
momobc . com
wiarcadia . com
krazyface . com
tournjapan . com
gameforjapan . com
camemperu . com
boccupward . com
absaugschlauch . info
atramentowy . eu
amciksikis . info
skiptrix . info
relationshipndating . info

Dzięki za każdą pomoc

@zakrecony - pisałem, że chodzi o zdjęcie ręcznego filtru z tego co się zorientowałem zostały mi do zdjęcia tylko te linki z tych katalogów i to powinno wyzwolić z więzów

ma ktoś dobry kontakt z kimś z katsystem bo ja raczej miałem zawsze z nimi problemy i raczej się nie dogadam :(

zapoznaj się z tym https://www.forum.optymalizacja.com/topic/199386-8-letni-link-razaco-narusza-zasady-google-dlatego-dostaje-pan-filtra/page-2#entry1371155

A jeżeli chodzi o to by wszystkie całkowicie linki zdjąć, to co po takim zdjęciu filtra? Kazdy kolejny link będzie tak samo narazony ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności