Skocz do zawartości

[Wykonam] Szablony do Zennopostera

~larry

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wzmożona aktywność internetowa w każdym przypadku musi oznaczać długie godziny żmudnej i monotonnej pracy? Czy prowadzenie działalności zarobkowej w internecie musi się wiązać z kosztami zatrudnienia pracownika?

Odpowiedź jest jednoznaczna – NIE!

Przedstawiam ofertę stworzenia dedykowanych rozwiązań automatyzujących dla agencji reklamowych oraz samodzielnych marketerów.

Co jestem w stanie dokładnie dla Ciebie zrobić?

Poza nielicznymi wyjątkami to praktycznie wszystko co może wykonać człowiek w oparciu o przeglądarkę internetową.

W czym tkwi jednak sedno sprawy?

Ja zrobię to dla Ciebie szybciej, dokładniej i o wiele, wiele taniej. Specjalizuję się w projektowaniu systemów automatyzujących dowolne czynności wykonywane przez przeglądarkę internetową. Zakres moich prac rozpoczyna się od prostych projektów masowego zakładania kont pocztowych, a kończy na zaawansowanych personalizowanych schematach wieloetapowych.

Ty przedstawiasz swój pomysł, ja zamieniamy go w automatyczny system.

Zastanów się czego tak naprawdę potrzebujesz. Czy jest to:

Własny schemat SEO?

Bot społecznościowy?

Parser wyszukiwarki?

Kreator e-maili?

System dodający strony do katalogów?

Zbieracz danych (e-maili, treści, telefonów, zdjęć)?

Mechanizm masowej wysyłki e-maili?

Sieć blogów?

Samoreklamujący i prowadzący się FanPage?

Automatyczny system ankietowy?

Pomoc w wygraniu konkursu?

A może jeszcze coś innego? Po prostu powiedz mi o tym. Posiadam duży bagaż doświadczeń na tym polu, dlatego nie boję się wyzwań. Z uwagi na indywidualny charakter moich projektów zdobędziesz przewagę nad swoją konkurencją, której praca w większości przypadków opiera się na gotowych publicznych rozwiązaniach. Wydaje mi się, że nie trzeba specjalnie nikogo przekonywać do zasadności wykorzystania prywatnego oprogramowania w zakresie internetowego marketingu. Systemy są oparte o program Zennoposter, który w mojej opinii jest jednym z najdoskonalszych oprogramowań wydanych do celów reklamowych w internecie. Z dumą mogę się pochwalić, że jestem autorem najobszerniejszego tutoriala Zennopostera na świecie (link w sygnaturce).

Gotowe projekty

Posiadam w swoich prywatnych zasobach kilkadziesiąt gotowych i sprawdzonych szablonów. Szablony te z uwagi na ich poufny charakter są sprzedawane w jednostkowych ilościach. W każdym przypadku sprzedaż jest poprzedzona podpisaniem umowy o bezwzględnym zakazie dystrybucji i udostępniania innym (nawet po własnej edycji) pod groźbą nałożenia wysokiej kary pieniężnej za każdorazowe wykrycie. Jeżeli chcesz wejść w ich posiadanie musisz się z tym liczyć. Posiadam obecnie małe grono klientów, które regularnie zaopatruje się w gotowe szablony, każdy z osobna jest zadowolony z takiego charakteru sprzedaży i nikt poważnie myślący nie miał problemu z podpisaniem takiej umowy.

Szablony wykonane wedle życzenia nie podlegają tej umowie.

Otwarte źródło

Każdy szablon zakupiony, bądź zamówiony u mnie posiada otwarte źródło. Jest to doskonały praktyczny materiał edukacyjny. Zagłębiając się w tajniki działania szablonu poznasz zaawansowane techniki możliwości programu Zennoposter. Każdego klienta zachęcam do tego, ponieważ to niesie wiele korzyści dla niego.

Szkolenia obsługi i support

Po każdym zakupie przeprowadzane jest darmowe telefoniczne szkolenie z obsługi oraz w większości przypadków jest przyznany 30 dniowy support. Późniejsze aktualizacje na wypadek zmian są wykonywane odpłatnie. Kwota jednak większości przypadków za poprawki jest symboliczna.

Lojalność i gratisy

Lojalność stawiam na pierwszym miejscu. Osobiście wolę jednego lojalnego klienta niż 5 nowych. Każdy taki klient otrzymuje po czasie rabat do 50% na nowe szablony oraz kilka pobocznych w gratisie. Dodatkowo może liczyć na darmowe telefoniczne szkolenie z zakresu obsługi samego Zennopostera.

Przykładowa realizacja

Poniżej prezentuje przykład jednego z projektów. Jest to szablon obrazujący poziom moich umiejętności. Jest to łakomy kąsek dla wielu osób, jednak nie jest on na sprzedaż.

Konkurencja

Z uwagi na fakt, że w większości przypadków wykonuje szablony dla firm konkurencyjnych istnieje możliwość odmowy wykonania projektu bez podania przyczyny. Są pewne obszary działania, w których chcę działać sam.

Darmowe szablony

Od czasu do czasu wypuszczam publicznie darmowy szablon. Wątek Zennopostera na PiO jest jednym z pierwszych miejsc gdzie pojawi się informacja o tym.

Kontakt

4b3e40c8426f160a854ed96d52492940.png

Tel: +48 533-357-333

L4 - Magdalena Wojteczko

ul. Głęboka 12/13

20-612 Lublin

Wystawiam faktury VAT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności