Skocz do zawartości

Darmowe narzędzia do indeksacji backlinków.

rexxx

Rekomendowane odpowiedzi

bl-indexer dobrze ale nie na profile, posty z forow, bl ladnie indeksuje na wp stronki a tak to problem ma olbrzymi :)

najlepiej blast na profile i komentarze + bl-indexer i efekt piekny : 500 linków / 7 dni / 472 zaindeksowane ;)

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

W ostatnim czasie indeksowanie na WP w ogóle idzie bez problemu, więc niema co oceniać systemy indeksujące indeksowaniem treści na WP bo to w ogóle nie jest miarodajne.

najlepiej blast na profile i komentarze

zależy jaki błast, taki błast 'klasyczny" nic nie daje.

Za darmo można indeksować przy pomocy społecznościowych serwisów.

Mam kilka takich linków których za cholere nie moge zaindeksować. Zastanawiam się czy jest to w ogolę możliwe.

Jednym z nich jest np ten:

https://themeforest.net/user/Parh

Wiecie może jaki jest powód? Stosowałem wszystko co się da. Serwisy spolecznościowe, link na swojej stronie, dodawanie do googla, serwisy indeksujące, pingowanie itd i nic. ZERO! :) Jak to zaindeksować?

Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji!

Rozumiem że taki backlink jest zupełnie nieprzydatny i nigdy się nie zaindeksuje?

<meta name="robots" content="noindex, follow" />

Sam znajdź odpowiedź, podpowiedź dostałeś pogrubiona.

Strona nie będzie wyświetlała się w wynikach wyszukiwania

Zaindeksuje ale nie wyświetli w indeksie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności