Skocz do zawartości

Pagerank0 - gdzie robię błąd?

pablitomet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem tu nowy, więc mam nadzieję, że w odpowiednim miejscu umieszczam ten temat. Szukałem już informacji po forum dotyczących PR i tego jak mniej więcej google ocenia strony. Mimo wszystko myślę, że może robię coś nie tak?

Mam stronę pogodową meteoserwis24 pl , trochę ją optymalizowałem dodając metatagi (nie chce mi się robić wszystkiego) dodawałem stronkę do kilku katalogów i precli. Linkują do mnie inne stronki, lecz mimo wszystko PR=0.

Proszę was, abyście mi doradzili, dlaczego moja strona w oczach google nie wzbudza zaufania (istnieje blisko rok). Czy to faktycznie tak krótki okres czasu dla google, treści publikuję własne, staram się powoływać na źródła

1. Złe miejsce - powinno być w tym: "Dla początkujących"

2. Odpowiedź jest prosta... dobrze czy nie dobrze tego nie wie nikt i pewnie nikomu sprawdzać się nie będzie chciało bo niby po co, ale za to wszyscy wiedzą, że PR nie jest aktualizowany przez Google i dlatego dopóki takowej aktualizacji nie będzie to twój PR będzie równy 0 (oczywiście publicznie nie jest aktualizowany, a jak to wygląda tam u nich w systemach to wiedzą tylko oni, jednak można przypuszczać, że ten wskaźnik cały czas istnieje i wpływa na pozycje).

Dzięki za odpowiedź. Jest to strasznie dziwne, staram się o te aktualne treści codziennie dodaje jakiś nowy art (różnie bywa ale staram się), ale ten wskaźnik nie chce drgnąć.

Nie wiedziałem, że ten wskaźnik nie jest już aktualizowany.

#chcewypoczac

Strona jest na wordpressie dodałem metatagi na stronie głównej, pozostałych podstronach, tylko nie w kategoriach. Nie rozumiem skąd tyle zacięcia w Twojej odpowiedzi..1

Dzięki za odpowiedź. Jest to strasznie dziwne, staram się o te aktualne treści codziennie dodaje jakiś nowy art (różnie bywa ale staram się), ale ten wskaźnik nie chce drgnąć.

Nie wiedziałem, że ten wskaźnik nie jest już aktualizowany.

#chcewypoczac

Strona jest na wordpressie dodałem metatagi na stronie głównej, pozostałych podstronach, tylko nie w kategoriach. Nie rozumiem skąd tyle zacięcia w Twojej odpowiedzi..1

Dlaczego Twoim zmartwieniem jest Page Rank czyli coś o czym nie ma pojęcia 98% użytkowników Twojej strony?

Co chcesz tą stroną osiągnąć? Pracuj nad tym a nie nad tą cyferką

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności