Skocz do zawartości

Zatrzymajcie monopol Google

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam nie widzę w tym żadnej szansy.. jakby mieli to zrobić już by to zrobili

Nie byłbym taki pewny.

Skumali się z Bingiem, kto wie co knują. Mają potencjał i kasę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ma ktoś linka do rejestracji na te "dyskusje" 30 września w wawce ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie byłbym taki pewny.

Skumali się z Bingiem, kto wie co knują. Mają potencjał i kasę.

Ile to już lat minęło jak się skumali - 3, 4?

Jeżeli coś razem planują to działają jak w naszym rządzie - potrzeba komisji, która zbada działania komisji, która lustrowała komisję, która to zaś przyglądała się postępom pracy komisji..

bingowi może i na dobre wyszło połączenie się z fejsem - w juesej od tego czasu notuje wzrosty udziału w rynku.. ale do wspólnej ojuropy to dojdzie za jakieś.. 100 lat..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Problemem wielu ludzi, to fakt, że wciąż myślą, że Google to tylko wyszukiwarka. Google teraz bierze się za tworzenie układów kwantowych (żeby nie zaczynać od zera kupili odpowiednią firmę). Tutaj skromna lista firm, które "wyszukiwarka" pochłonęła, lista wydaje się niekompletna, bo brakuje na niej np. calicolabs.

FB z Bingiem mieli by szanse obalić dominacje Google, Bing ma infrastrukturę FB kasę i użytkowników, na zamknięciu giełdy cena za aukcje FB NASDAQ $77,89, co daje ponad 200 miriadów wartości FB. Zyski z reklamy w porównaniu zeszłym rokiem wzrost 67%, czysty zysk wzrost o 138% w porównaniu z pierwszym kwartałem 2013 roku. FB na fali więc mogą to wykorzystać pytanie tylko czy chcą w to bawić się.

Maxiu dobrze postawione pytanie - czy im się chce ;) myślę, że przez te ponad 3 lata jak się skumali już by coś zadziałali jakby mieli działać ;) Jest jeszcze opcja, że działają utrzymując to w tajemnicy i jak pierdutną to tylko raz :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jeśli wyczują moment, że jest szansa napewno ją wykorzystają. Problem w tym aby google trochę opuściło. Może UE w tym pomoże. Osobiście nie widzę różnicy miedzy Fb, Bingiem czy Google. Każda firma ma taki sam cel. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@up moment właśnie nastąpił - w biznesie jak w polityce - jak o konkurencji źle mówią trzeba reagować i działać gwarantując to, czego konkurencja nie chce zrobić i za co zbiera złe laurki.. google ostatnio tylko takie zbiera a bing z fejsem.. milczą..

wyszukiwarka, przeglądarka, domeny, reklamy, mapy, aplikacje, system operacyjny, picasa, poczta, tłumacz, a teraz monopol. Zaraz biedronkę google przejmie.

@mcmagik, jest problem z wysłaniem wiadomości do Ciebie:

Znaleziono następujące błędy

Użytkownik mcmagik nie może używać komunikatora

Wiadomość nie została wysłana

Sorry za O/T

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności