Skocz do zawartości

Zatrzymajcie monopol Google

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Intru nie jesteś sam. Pewnie nie pamiętacie, ale już jakiś czas temu proponowałem wstawiać informację na stronach (w niewykupionych miejscach reklamowych) - tyle, że miał być promowany Yahoo.

Przyznam, że sugestia MaxPana bardziej mi odpowiada, ale póki nie wystartuje pełną parą nasza polska wyszukiwarka, to pozostaje nam Bing lub Yahoo (chociaż Yahoo odpuścił sobie chyba rynek PL).

Zatem czekam na banerki i odpowiednią stronę informacyjną dla userów. W FB nie pomogę, bo to nie moja bajka.

Już mnie zaczynają męczyć głosy na forum, że coś nie ma sensu. Jeśli nie spróbujesz to nie wiesz czy jest sens! Warto spróbować, najwyżej stracisz kilka minut pracy.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli nie spróbujesz to nie wiesz czy jest sens! Warto spróbować, najwyżej stracisz kilka minut pracy.

Dokładnie, jak już będą jakieś konkrety chętnie pomogę.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Ponieważ w tym temacie trwa głównie dyskusja warto czy nie warto promować inne wyszukiwarki założyłem osobny temat w którym osoby będące na TAK mogą zamieszczać swoje materiały i informacje lub mogą skorzystać z materiałów zamieszczonych przez inne osoby

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/199802-materialy-sluzace-promocji-roznych-wyszukiwarek/

jeśli zamawiasz fotoksiążki to zapraszam tutaj: https://www.szablony.in/ fotoksiazki/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności