Skocz do zawartości

Krótko: warto czy nie?

Crowell

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Posiadam na nazwisko znajomego stronę która wisi ponad pół roku. Ani domena ani strona się tam znajdująca nie mają nic wspólnego z tym co teraz robię. Mam pomysł by zbudować tam blog, który niestety także będzie miał niewiele wspólnego z moją działalnością zarobkową, jednak będzie mi go łatwo promować. Czy warto inwestować w to czas tylko dla wstawienia linku do strony mojej firmy?

Czy warto zajmować się tym blogiem aby w przyszłości ewentualnie promować tam kolejną swoją stronę?

Czy paranoja popłaca? Odnawiać na jego nazwisko? Logować się torem przez azerbejdżan z komputera kupionego tylko w tym celu?

Czy zwyczajnie podłączyć pod inne konto google, zrobić wordpress i pisać sobie swoje wypociny, w kilku miejscach napomnieć swój link w anchorze?

Będę wdzięczny za jakieś porady, proszę nie pisać abym sobie podarował seo i kogoś wynajął. :)

Żebym wiedział które artykuły są najpopularniejsze i o czym pisać aby blog był popularny. Doczytałem się, że najlepsze zaplecza to te które są prowadzone jak normalne pełnowartościowe strony. A akurat mam wiedzę i pomysł na dobry blog, więc czemu nie.. tylko czy to się czasowo opłaca do optymalizacji, bo groszy za reklamy z tego ciągnąć nie zamierzam.

Czy wpisywać anchor na każdej podstronie? Czy zrobić reklamę do siebie?

Jeśli masz czas i chęci to pisz bloga. Link to link, zawsze się przyda, ale jeśli tematyka jest niezwiązana z twoją stroną to raczej klientów Ci to nie przyniesie.

Jeśli patrzysz tylko pod względem seo - tak.
Jeśli patrzysz pod względem konwersji klienta - nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności