Skocz do zawartości

H1 ma ujemny wpływ na stronę

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

... te byhttps://www.forum.optymalizacja.com/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=reply_post&f=4&t=199564&qpid=1372307ki w cytowanej wyżej twej wypowiedzi dają Tobie wysokie szanse do ekipy wcześniej wymienionego portalu internetowego.

.

Nie zmiernie dziekuję za nominacje, rozumiem że kolega kandydował ale się nie dostał stąd ta wiedzia - no coż - może następnym razem ?

Marketing internetowy dla firm

Nie zmiernie dziekuję za nominacje, rozumiem że kolega kandydował ale się nie dostał stąd ta wiedzia - no coż - może następnym razem ?

Nie kandydowałem i nie będę kandydował, bo jak widać są lepsi kandydaci ode mnie :)

Ale już zmieńmy temat, bo się bardziej skompromitujesz i nie będziesz miał klientów.

tablica poglądowa dla gimnazialistów

I bardzo dobrze bo wiedza o SEO niektórych z "profesjonalistów" jest na poziomie gimnazjalnym i przyda im się chociażby sam spis czynników mających wpływ na pozycje ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Krzychu spis czynników wpływających na pozycję to ten który jest ujęty w zakazach i nie ma się co oszukiwać. A wytyczne google mowią zrob pan tak cudowną stronę i czekaj aż wszyscy inni bedą do niej sami linkować . Mam taką cudowną stornę i jakoś nikt nie chce do niej linkować a pozycji jak nie było tak nie ma :/ https://www.seoparty.net/news/artykuly/case_study_-_white_hat_seo_cz_i

Marketing internetowy dla firm

Nie ma ujemnego wpływu i mieć nie będzie. Chyba, że przesadzimy z H1. Co za dużo to niezdrowo. Poza tym, google zależy na:

• Zwiększeniu sprzedaży adwordsow ;-)
  • Wyników wyszukiwania odpowiadającym zapytaniom.
  • Wyniki wyszukiwania bez spamu (chyba, że to ad-words)
  • Wartościowa, unikalna i dobrze ułożona w znacznikach html treść strony

Niektóre założenia gugl ma dobre dla użytkownika, inne nie - choć to jest grubszy temat na dłuższy wątek (rozmowę, piwo? )

Mam taką cudowną stornę i jakoś nikt nie chce do niej linkować a pozycji jak nie było tak nie ma :/

Szczerze mówiąc to ja bym ją inaczej zrobił , zupełnie inna konstrukcję i treści. Kiedyś chyba cos pisałem o optymalnych treściach i konstrukcji dla tego rodzaju stron. Chcesz mieć "cudowną" stronę to wzbogać ją o informacje o atrakcjach danej miejscowości, skorelowanych z położeniem danego apartamentu, daj info jak blisko od niego jest do sklepu, centrum, tych atrakcji, opisz sam apartament jego wyposażenie, daj galerię fot z atrakcjami, galerię fot wnetrza z opisami i tak dalej i tak dalej. Cudowna ona jest dla Ciebie i może dla mnie ale już nie za bardzo dla kogoś kto szuka noclegu w danej miejscowości. Pomyśl sam jak Ty szukasz noclegu i jakie sam dajesz parametry wyszukiwania bo ja przykładowo jak szukam noclegu w nieznanym miejscu to wpisuje parametry określające jego położenie (musi być blisko miejsca mnie interesującego) i wyposażenie (na przykład podwójne wyrko jak nie jadę sam :P) a czasami jestem zainteresowany bliskim sąsiedztwem nocnego sklepu :P . Myślę, że gdybyś w taki sposób podszedł do sprawy to było by znacznie lepiej ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności