Skocz do zawartości

Multiwyszukiwarka

walkoś

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to multi wyszukiwarka, jednak w skrypcie istnieje możliwość tworzenia własnej bazy.

A co podobieństw - porównanie do Twojego katalogu padło by uzmysłowić ideę - natomiast są to po prostu linki sponsorowane - jedynie bez kaski - a co do sposobu zdobywania punktów - właśnie tego tyczy wątek - nie mam pomysłu na to - niekoniecznie muszą być to linki zwrotne - mnie chodzi o to by nie były płatne - stąd punkty a nie złotówki.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie mozesz zapomniec o najwazniejszym - multiwyszukiwarka musi byc dobrze rozreklamowana - malo kto szuka np. wyszukiwarki w google :D

zeby nie bylo tak ze bedzie to wyszukiwarka znana tylko osobom, które zglosily tam strone...

ale pomysl bardzo fajny - bardzo chcialbym ja juz zobaczyc :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

bardzo fajna - duzo ciekawych opcji, najczesciej wyszukiwane slowa... ogolnie rzecz biorac good job 8)

pojawil mi sie gdzies blad na stronie ale to moze dlatego ze IE mam jakis dziwny...

wsumie jedyne co by sie teraz przydalo to oprawa graficzna :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

REJESRACJA - :D

Jakbyś mógł poprawić :P

to może twoje :?: :?: https://www.allegro.pl/show_item.php?item=34428026

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Jest to jakiś pomysł - lecz:

a)widzę jakie wpisy zostały ostatnio dokonane i sam eliminować będę nieodpowiadające wpisy - z czasem zostanie to zautomatyzowane

b)nie popieram "kablowania"

c)szukam sposobu na to by każdy user mógł zarobić punkty w sposób w miarę przystępny - szukanie spamu nie jest tym sposobem - bo załóżmy, że nie będzie spamu - i jak ktoś te punkty ma zdobyć??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności