Skocz do zawartości

Multiwyszukiwarka

walkoś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety prawdopodobnie przez czas jakiś moolti nie będzie dostępne..., jakiemuś przyjemniaczkowi nie starczała możliwość dodawania wpisów i 30 punktów i zdecydował się włamać na serwer - z dobrym skutkiem, niestety przy okazji parę rzeczy popsocił....

Nie wiem na prawdę czego tacy ludzie oczekują, ale mnie się takie zachowanie eufemistycznie rzecz ujmując NIE PODOBA.

Tak więc od dzisiejszego wieczoru wejście do panelu będzie zblokowane do momentu poprawienia - myślę że do poniedziałku - wtorku.

A dla informacji Pana który był tak uprzejmy by się do mnie włamać (a wiem że czyta to forum czasem) - było logi przynajmniej poczyścić - sprawa została zgłoszona od powiednim służbom.

A dla informacji Pana który był tak uprzejmy by się do mnie włamać (a wiem że czyta to forum czasem) - było logi przynajmniej poczyścić - sprawa została zgłoszona od powiednim służbom.

mam nadzieje, ze ow Pan dostanie bana, ignora i krwotok

Nie wiem na prawdę czego tacy ludzie oczekują, ale mnie się takie zachowanie eufemistycznie rzecz ujmując NIE PODOBA.

Musisz być przygotowany na to ludzie będą na Twoim serwisie testować swoje umiejętności... niektórym wydaje się że skoro dajesz coś za darmo to mogą tam robić wszystko bo przecież "nic takiego się nie stało".

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Znalazlem 1 polski katalog stron ktory nie ma kompletnie zadnego zabezpieczenia na panel admina :!:

"zabezpieczeniem" jest jedynie nazwa katalogu i pliku w ktorym jest panel :twisted:

Jak myslicie czy wchodzac normalnie przegladarka do panelu i "mieszajac" robie wlam ? :twisted:

Jak narazie niechcacy wywalilem tam jedna kategorie bo myslalem ze to zart i ze nie pozwoli panel do tego :twisted: naszczescie udalo mi sie doprowadzic do stanu takiego jaki byl i nie mam zamiaru wiecej tam psuc :o

dodam ze ten katalog jest zrobiony na popularnym darmowym skrypcie

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Znalazlem 1 polski katalog stron ktory nie ma kompletnie zadnego zabezpieczenia na panel admina :!:  

"zabezpieczeniem" jest jedynie nazwa katalogu i pliku w ktorym jest panel :twisted:  

Jak myslicie czy wchodzac normalnie przegladarka do panelu i "mieszajac" robie wlam ?  :twisted:  

Jak narazie niechcacy wywalilem tam jedna kategorie bo myslalem ze to zart i ze nie pozwoli panel do tego  :twisted: naszczescie udalo mi sie doprowadzic do stanu takiego jaki byl i nie mam zamiaru wiecej tam psuc :o

Czy jeśli idąc ulicą zauważysz, że stojący samochód ma otwarte drzwi, to wsiadasz i jedziesz?

Szy.

Znalazlem 1 polski katalog stron ktory nie ma kompletnie zadnego zabezpieczenia na panel admina  

"zabezpieczeniem" jest jedynie nazwa katalogu i pliku w ktorym jest panel  

Jak myslicie czy wchodzac normalnie przegladarka do panelu i "mieszajac" robie wlam ?  

Jak narazie niechcacy wywalilem tam jedna kategorie bo myslalem ze to zart i ze nie pozwoli panel do tego  naszczescie udalo mi sie doprowadzic do stanu takiego jaki byl i nie mam zamiaru wiecej tam psuc  

Niektóre prywatne fora też tak mają. Kilka mc temu przypadkowo usunąłem jeden jeden z działów na takim forum. Nie było tam żadnego zabezpieczenia, nikt nie chciał ode mnie hasła ;-). Na szczęście w tym dziale nie było dużo tematów.

Czy jeśli idąc ulicą zauważysz, że stojący samochód ma otwarte drzwi, to wsiadasz i jedziesz?

Zle porownanie bo:

nie zabieram forum

nie psuje go

i nie edytuje zadnych wpisow

wiec powinno byc raczej:

Czy jeśli idąc ulicą zauważysz, że stojący samochód ma otwarte drzwi, to wsiadasz?

I tu juz bym mogl powiedziec ze tak :o bo to nie przestepstwo BA nawet chyba niedawno nozna bylo ukrasc auto(jezeli byly kluczyki) i przy zlapaniu powiedziec ze chcialo sie przejechac a potem je oddac i chyba prawo zabranialo oskarzyc o kradziesz jedynie o cos lagodniejszego

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

słów mi brak - "kolega" nie dość, że narozrabiał (i to nie przypadkiem - czyli porównanie z otwartm samochodem nie bardzo pasuje bo łamał bruteforcem - i tu moja głupota, że miałem krótkie hasło :/ ) to jeszcze po moim poście, próbował wspomniane przeze mnie logi poczyścić włamując się ponownie....

Szczytem głupoty to nazwać to mało...

Niestety nieskutecznie :o - przykro mi bardzo, że następny polski chaker (nie mylić z hakerem) zdeży się z wymiarem sprawiedliwości - szkoda jedynie, że w Polsze można się spodziewać "nikłej szkodliwości społecznej" ja określił to dziś pweien ze Smutnych Panów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności