Skocz do zawartości

Blog o marketingu - ocena

Symeon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, prowadzę stronę https://takaoto.pro, na której poruszam tematy związane z marketingiem internetowym (głównie SEO + social media). Zainstalowałem ostatnio nowy szablon i zastanawiam się, czy wzbogacać go jakimiś dodatkowymi elementami graficznymi, czy nie wygląda dobrze w takiej surowej postaci. Jeśli macie jakieś dodatkowe sugestie (odnośnie treści, czy aspektów technicznych) - chętnie je poznam.

Pozdr

ten header fixed jest straszny - zasłania mi pół strony przy przewijaniu.

Nie rozumiem też koncepcji wpisów - Obrazek - Tytuł - Zajawka - zjeżdżam niżej i nie wiem już czy obrazek tyczy się posta powyżej czy poniżej. Radzę zmienić na Tytuł - Obrazek - Zajawka, albo jakoś oddzielić od siebie posty.

Masz też no-index na stronie głównej niewiem po co...

Gdzie mam noindex? Nie widzę nigdzie w źródle.

Z tym nagłówkiem i oddzieleniem postów w widoczny sposób, to bardzo dobre uwagi. Dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności