Skocz do zawartości

Szukam wiedzy.

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Poszukuję wartościowej i AKTUALNEJ wiedzy na temat pozycjonowania/programów partnerskich. Poza tym świetnym forum oczywiście ;)

Chodzi mi o kursy wideo, webinary, ebooki, szkolenia. i szukam także najlepszych szkoleniowców. Słyszałem że Krzyworączka dobry.

Przerobiłem już kiedyś :

- kurs EDUWEB pozycjonowanie

- pierwsze miejsce w wyszukiwarkach

- google adsense - ebook

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Jak znasz podstawy SEO, to więcej Ci nie trzeba. Wykup serwer oraz domenę. Postaw tematyczną stronę lub bloga i zacznij go pozycjonować. Na testach najwięcej się nauczysz, sporządzaj raporty z pozycjonowania i je analizuj. Następnie wyciągaj wnioski.

Jak zdążyłeś z pewnością zauważyć, google cały czas wprowadza jakieś zmiany, także musisz być na bieżąco. Czytaj forum, zaglądaj na planeta-seo, i testuj testuj i jeszcze raz testuj.

Dziękuję Hagen za odpowiedź :) okey, zastosuję Twoją radę i odświeżę wiedzę z tych ebooków którą czytałem , bo wypadłem na 2 lata z gry i trochę pozapominałem ;)

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Wystarcz, że będziesz znał podstawy, czyli tak jak napisali wcześniej. Warto abyś to co teraz jest sieci nie brał w 100% do siebie, gdyż wiele informacji już jest przestarzałych. Trzymaj się zasady nie ilość, a jakość...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności