Skocz do zawartości

[ZLECĘ] Pozycjonowanie Strony. Stała współpraca

martines123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od razu przepraszam jeżeli piszę coś o seo źle :) ale nie za bardzo się znam na tym. A więc do rzeczy.

Poszukuję pozycjonera który dobrze wypozycjonuje mojego polskiego bloga narazie jeden. Zadania pozycjonera napewno byśmy dogadali

ale między innymi:

- tworzenie zaplecza pod posty i bloga

- pozycjonowanie postów np każdy na 4 keywordy

i wszystko co związane z dobrym pozycjonowaniem strony :)

Czego nie może być na blogu:

- jakiegoś bezsensownego walenia backlinkow, robienia blastów i zdobywania dużej ilości linków co jest nienaturalne.

Wspominam o tym ponieważ były pozycjoner tak działał niszcząc przy tym rok mojej pracy.

Co do samej współpracy:

Moja propozycja na współprace jest taka że nie płacę z góry,

ponieważ już raz tak płaciłem po pare set zł a dostawałem w zamian blasty i filtra.

Płace za efekty ale za to solidnie ;)

Mianowicie zarabiam w PPA (wytłumaczę co to PPA osobie zainteresowanej pozycjonowaniem) i zarabiamy w PPA w $$ nie w PLN.

Proponuję współpracę za efekty ponieważ na początek proponuję 40% tego co zraobię ja czyli więcej niż miałbym płacić w rozliczeniu miesięcznym.

Sam bez jakiegokolwiek pozycjonowania zarabiam dziennie 25-30$ zależy od dnia a mój znajomy mając tą samą nisze co ja i mająć pozycjonera zarabiają dziennie po 200$ ponieważ ruch ich sięga po 8k na blogu ja mam niestety ponad 1k.

Przy pomocy dobrego pozycjonera wyciągnąć 2k $$ jest nic dlatego przy 2000$ 40% dla pozycjonera to lepszy zarobek niż płatność miesięczna.

Jeżeli ktoś ma pytania lub jest zainteresowany ofertą zapraszam.

Kontakt:

Email: 123martines123@gmail.com

GG: 15678221

PW tu na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności