Skocz do zawartości

[katalogowanie] Przetestuj za darmo

phpmysql

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam do zaoferowania usluge polegajaca na dodawaniu stron do qlwebow.

Mechanizm dzialania:

1) skrypt sprawdza czy jest w danym katalogu strona

2) jesli nie ma, to sprawdza czy istnieje zdefiniowana dla niej kategoria

3) jesli istnieje, to sprawdza czy istnieje odpowiednia podkategoria

4) jesli istnieje, to wypelnia formularze

5) w przypadku wystapienia bledu przy dodaniu (np. token, jakies modyfikacje skryptu itp.) - skrypt generuje link do recznego dodania (w zaleznosci od rodzaju problemu moze to byc link do samego formularza dodawania badz tez link do odpowiednio wybranej kategorii / podkategorii)

W trakcie pracy skrypt generuje raporty, ktore sa do wgladu dla wlasciciela strony - sa tam informacje o kazdym analizowanym katalogu.

Efektywnosc i trafnosc kategorii / podkategorii zalezy od doboru odpowiednich kategorii i podkategorii dla danej strony.

Skrypt dodaje linki jak leci - wszystko wrzuca od razu, nie ma w chwili obecnej stopniowego dodawania do katalogow. Z okolo 300 katalogow, ktore mam w swojej bazie danych jedna strona zostala poprawnie dodana do 75 katalogow oraz skrypt wygenerowal 35 linkow do formularza dodawania oraz 25 linkow do pasujacej podkategorii. W pozostalych przypadkach moj skrypt nie mogl przetworzyc katalogu lub nie bylo odpowiednich kategorii.

Chetnie nawiaze wspolprace z 5 - 10 klientami, ktorzy beda mogli mi zapewnic duze ilosci stron - interesuje mnie jednorazowa oplata w wysokosci 10zl / strona, moje dzialania obejmuja:

- dodanie do mozliwie najwiekszej ilosci katalogow strony

- w przypadku problemow wygenerowanie linka do formularza / kategorii / podkategorii lub wyswietlenie informacji o rodzaju bledu

- udostepnienie panela administracyjnego, w ktorym mozna przegladac postepy dodawania itp.

Zapraszam do bezplatnego przetestowania mojego skryptu - prosze napisac do mnie na PW - podac swoje imie, nazwisko, adres e-mail, adres strony, kilka glownych kategorii i kilka bardziej precyzyjnych kategorii opisujacych strone.

Skrypt nie jest na sprzedaz - caly skrypt dziala na domowym komputerze, zas raporty sa udostepnienie z konta na nazwa.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności