Skocz do zawartości

Niskie zarobki za ostatni miesiąc

shemko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 16 lipca połączyłem swoje konto youtube z adsense. Przeszedłem całą weryfikacje i już za okres 1 - 31 lipiec adsense naliczyło mi aktualne saldo na 239,21 zł. Według statystyk (podobne ilości wyświetleń i kliknięć) za miesiąc sierpień spodziewałem się podobnych zarobków, jednak dziś 11 września w tabelce zarobków pojawiło mi się tylko 9,03 zł. Skąd tak niskie zarobki? Czy ta kwota jeszcze jest naliczana i może ulec zmianie czy to faktycznie moje zarobki za miniony miesiąc?

Czy możliwe, że zarobki za lipiec były naliczone również z wyświetleń kanału i poszczególnych filmów jeszcze przed połączeniem z programem adsense i dlatego wyniosły jednorazowo tak dużo? Mój kanał posiada ponad 1tys. subskrybentów.

Przepraszam jeśli kogoś zirytowałem swoją niewiedzą, jestem nowym partnerem adsense i jeszcze nie do końca rozumiem jak to wszystko działa.

Pozdrawiam.

Według statystyk (podobne ilości wyświetleń i kliknięć) za miesiąc sierpień spodziewałem się podobnych zarobków, jednak dziś 11 września w tabelce zarobków pojawiło mi się tylko 9,03 zł. Skąd tak niskie zarobki?

nie wiem czego się spodziewałeś po 110 klikach za około 0,1 zł o których pisałeś w tym poście

Rozumiem. W takim razie nadal nie wiem skąd wzięło się to 240 zł za lipiec :o

Nie wiem jak jest teraz dokładnie, ale wcześniej można było zarabiać przed połączeniem yt z adsense. Wydaje mi się, że jest to kasa za pozostałe miesiące wstecz. Zresztą dlaczego nie sprawdzisz w zakładce analityka na youtube?

Nie wiem jak jest na YT nie znam się na tym, ale skoro można zarabiać na YT to po co podczepiać się pod AdSense?

Tam są dwa programy zarabiania? Jak to jest ktoś wyjaśni?

Może wziąłbym się nakręcić jakieś koty dostałbym wtedy duże banknoty :-) Podobno to żyła złota, trzeba więc dokleić sobie do czoła kamerę i wrzucać każdy dzień z życia nowe reality show :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności