Skocz do zawartości

Powiedzcie mi , że to nie jest prawda ....

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby ktoś chciał zmienić profesję, to jest filmik instruktażowy testu sprawności fizycznej dla kandydatów. ;)

https://praca.policja.pl/pwp/rekrutacja/38731,Test-sprawnosci-fizycznej.html?search=8178721

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba każdy mógłby taki tor zaliczyć ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer skoro byłeś wojsku to powinieneś też biegać po OSF.
W wojsku tego typu tory się pokonuje na czas i zmęczenie pod koniec juz jest dość znaczne mimo dobrego przygotowania fizycznego.

Jak oni tam nic nie robią to co się dziwić ze tak to wygląda

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Na filmie jasno widać, że policji brakuje podstawowego wyszkolenia kondycyjnego. O wyszkoleniu z technik interwencji, strzeleckim nie ma co mówić. Jest gorzej niż źle.

Już ochroniarze z grup interwencyjnych są lepiej wyszkoleni. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

po OSF

"Małpi gaj" był ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Niedawno Wardęga też im chciał testy robić, ale tylko dwóch na chyba 10 w ogóle za nim ruszyło

To było dawno. Z resztą Wardęga to porażka. Co z tego, że robi te "testy" jak robi to wszystko dla hajsu.

Nie porównujcie małpiego gaju do tego śmiesznego spacerku..

śmiech na sali, coś mu tam wypada w trakcie biegu? Kto był w wojsku ten wie, co się dzieje gdy żołnierz upuści broń czy nawet de facto magazynek

Ten bieg w wojsku (2-3 razy w tygodniu) to nic innego jak atletyka terenowa (tak to się w MONie nazywa) w granicach od 7-10 km biegu, w tym czasie pompki, pajacyki etc.,.

Swego czasu na szkółce mieliśmy zaprawę z przyszłymi policjantami

My 3 km..ze śpiewem na ustach..oni po 500 metrach się duszą..mało kto kilosa dobiegł..

Do 30 sekundy to już paranoja.,.boże gdzie drążek..jak oni siły sami nie mają przeskoczyć przez barierki co zrobiłby to 4 a może 5 latek na placu zabaw

(Patrzcie jak ten łysy dyszy i biegnie, ledwo zipie, zero kondycji)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Nie mam co oczekiwać, ze z naszej policji będzie jednostka GROM, ale wielu z nich powinna się troszkę poprawić,

wiem na pewno, ze sami tego nie zrobią wiec trzeba by zwołać taka jednostkę, która zajmie się tylko i wyłącznie stanem fizycznym naszych funkcjonariuszy,

a plusem dla nas będą kolejne miejsca i oczywiście wysportowana jednostka Policji.

Na pytanie, gdzie znaleźć na to pieniądze?

odpowiadam, że u większej części, naszych Polityków państwowa Dieta nie służy, zbyt dobrze, wiec można by ja wykorzystać na odchudzenie Polskiej policji.

Pozdrawiam Serdecznie .

@Herk już nie wychwalaj tak wojskowych ;)

Mam znajomego, mojego klienta, który służy zawodowo w MONie odkąd sięgam pamięcią ;) Wiekowo młodszy niż ja o jakieś 5-6 lat. Spotkaliśmy się kiedyś na zawodach biegowych - 10km po płaskim, zróżnicowanym terenie (bieżnia profesjonalna, beton, asfalt i ścieżki parkowe). Na mecie był jakieś 6 min po mnie.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up, ale był. To i tak nieźle. Parę lat temu pracowaliśmy dla Żandarmerii Wojskowej we Wrocławiu. Młodzi wylegiwali się na ławkach, nie wyglądali na Herkulesów a chronił ich dziadek z Impela. Wystarczyło tylko trochę mocniej otworzyć drzwi byłoby po dziadku i "zdobylibyśmy" tę "Jednostkę Wojskową" :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@up no w sumie był ;) ale nie przekażę co powiedział na mecie, bo byłaby siara dla MONu ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nas "rozkładał" jeden pułkownik, koleś 60 lat a na marszobiegach załatwiał cały oddział który płuca z drogi zbierał a "dziadzia" miał taka kondychę, że matko święta , nie do zdarcia ....

Chyba każdy mógłby taki tor zaliczyć ....

Tak. Byłem parę lat temu w Katowicach na takim teście i średnio wygimnastykowany człowiek mógł spokojnie zaliczyć taki sprawdzian. Druga sprawa to to, że większość egzaminowanych plasowała się poniżej średniej jeżeli chodzi o koordynację ruchową i kulturę fizyczną...

edit: literówka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności