Skocz do zawartości

Za dużo ilość linków

wartyl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Mam taką wątpliwość. Pozycjonuję swoją stronę internetową. Raz na jakiś czas dodaje wpisy do katalogów. Ostatnio chciałem sprawdzić z jakiego katalogu mam najwięcej linków i okazało się, że z niejakiego e-katalogstron kropka pl mam aż 1984 linków. Drugie miejsce to katalog wp z 110 linkami.

Czy te ponad 1900 linków z tego katalogu to nie za dużo i nie wpływa to negatywnie?

Zależy czy linkowanie leci na anchor sprzedażowy czy nie, dodatkowo czy linki posiadają atrybut nofollow czy też nie. Ostatnio moda w katalogach by linki a anchorami dawać w nofollow :)
Jest się czym przejmować dopiero wtedy jeżeli jest tego więcej tj. z wielu katalogów - wtedy masz schemat. Z 2 czy 3 katalogów takie coś nie wyrządzi ci szkody.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności