Skocz do zawartości

[Wykonam] teksty

Elea

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszę precle, teksty na zaplecze oraz artykuły lepszej jakości. Precle nie z mieszarki, unikalne i na temat zgodny ze słowem kluczowym. Cena 1.50 zł, przy większej ilości może być niższa.

Wiadomo, że Google naszym przyjacielem jest, tak więc żadna tematyka tekstów zapleczowych nie jest dla mnie problemem, z jednym zastrzeżeniem, a dotyczy ono tekstów medycznych. Interesuję się tematem zdrowia i w wielu kwestiach jestem za podejściem alternatywnym, a akurat w tym temacie pisanie zgodnie z przekonaniami ma dla mnie pewne znaczenie. Cena tekstów zapleczowych od około 2 zł. Nie będę oryginalna, jak napiszę, że najlepiej współpracuje mi się z osobami uczciwymi. Co do mnie, to jedna z wielu seo-copywriterek, które lubią pisać i są tutaj od dłuższego czasu.

Nie znam się na tekstach z synonimami. Jestem zainteresowana współpracą na umowę, ale niekoniecznie musi ona być.

Pozdrawiam i jakby był ktoś zainteresowany tekstami, to znajdzie mnie tutaj albo pod adresem lea_teksty@o2.pl

Zapraszam do zakupu moich tekstów na Giełdzie Tekstów.

Łamiąc stereotypy, otwierasz zamknięte drzwi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności