Skocz do zawartości

Wpływ reklam adsense na pozycje

janekszeryf

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego 5%EM to nie jest dobra strategia jeżeli komuś zależy na bezpieczeństwie?

A dlaczego 95% brandu i urla jest bezpieczne? Przeginanie w każdą ze stron jest niebezpieczne. Ideałem jest znalezienie równowagi. Dla każdej domeny, strony, branży etc. jest inaczej.

myślę że to byłe szydercze

Źle myślisz.

poprostu nie chce mi się wałkować po raz kolejny na ten temat. Na forum było już o tym pisane. Kto śledzi uważnie ten to wyłapał.

no chyba że uważa że

Uważa, że i 30-40% EM nie zaszkodzi.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

co prawda jestem po dwóch mocnych drinkach więc to może jest powodem , że nie kumam nadal dlaczego napisałeś

To nie jest dobra strategia.

Sam napisałeś że to zależy od wielu czynników może na tej domenie, stronie lub branży może być tylko 5 % a nie 30 % a nawet gdyby mogło być 30 % o przecież wcale nie musi jest po prostu bezpieczniej niż mają 30% EM

Jest możliwy negatywny wpływ reklam na pozycje w serpach, wtedy gdy jest nieproporcjonalna ilość reklam w stosunku do treści na witrynie. Sami z resztą o tym zameldowali googlersi ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 3 miesiące temu...
Jest możliwy negatywny wpływ reklam na pozycje w serpach, wtedy gdy jest nieproporcjonalna ilość reklam w stosunku do treści na witrynie. Sami z resztą o tym zameldowali googlersi

Właśnie o to chodzi - i nie jest to wina adsense - tylko właśnie tego że reklam jest za dużo.

Wszystko z umiarem.

Darmowepozycjonowanie.info - przydatne informacje na temat pozycjonowania stron w wyszukiwarkach

Katalogus.pl - jak katalogować stronę i jak znaleźć wartościowe i ciekawe katalogi ?

Informacje i porady biznesowe dla początkujących i doświadczonych przedsiębiorców - Pasjabiznesu.pl

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności