Skocz do zawartości

[Zlecę] Pozycjonowanie strony - zaangażowanej osobie - na stałe

bB86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam freelancera lub małą firmę (mam już alergię na duże firmy z dużym "portfelem" klientów i schematycznym podejściem do swoich zadań) do wypozycjonowania strony firmy o charakterze medycznym.

Mając już całkiem przyzwoite pojęcie o tym jak pozycjonerzy mogą podchodzić do pracy, wiem już dość dobrze czego oczekuję i kogo szukam. Sam jakąś wiedzę też już posiadam i jestem w stanie ocenić jakość działań w stosunku do tego co zrobione być mogło.

Dobrego i rzetelnego pozycjonera chętnie uczciwie wynagrodzę adekwatnie do realnego wysiłku jaki podejmie i efektów jakie uzyska, spamerom i olewusom z góry dziękuję.

Z góry mówię, że domena ma historię ręcznej kary nałożonej przez Google, niestety nie miałem pojęcia jak nieetycznie działała poprzednia duża firma. Filtr został zdjęty na wiosnę tego roku, od tego czasu domena odzyskała część pozycji, ale kluczowa część drogi jeszcze przed nią.

Przez ostatnie miesiące sam działałem na rzecz częściowego zoptymalizowania strony, uzyskania pewnej puli nowych linków z mocnych katalogów, dobrych for/blogów, pewnej puli artykułów tematycznych. Te i inne działania jestem gotów kontynuować plus wchodzić w alianse z lokalnymi firmami i w naturalny sposób uzyskiwać linki także od nich.

Interesowała by mnie współpraca z osobą:

- z naprawdę solidną wiedzą i doświadczeniem i w związku z tym orężem narzędzi i pomysłów

- poświęcająca stosunkowo dużo czasu danemu klientowi (jeśli masz dużo klientów to mnie sobie odpuść, bo zrobię się trudnym klientem)

- zdecydowanie preferującą działania etyczne, naturalnie wyglądające, żadnego spamu blastów i metod sprzed ery Pingwina

- która ma doświadczenia z karami algorytmicznymi i jest w stanie sprawdzić, czy przypadkiem nas to w jakimś pewnym stopniu nie dotyka (chociaż profil linków witryny wydaje się w tej chwili przyzwoity).

Interesowało by mnie portfolio takiej osoby i naświetlenie mi ogólnego sposobu działania oraz proponowanej/ych formuł(y) rozliczeń.

Skontaktować się ze mną można pod adresem mikola.o [at] poczta [dot] onet [dot] pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności