Skocz do zawartości

VII Targi eHandlu Warszawa

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

22 października 2014, Stadion Narodowy w Warszawie
VII Targi eHandlu
Cały eHandel w jednym miejscu. Największe wydarzenie branżowe w Polsce.

https://targiehandlu.pl/

Kto zajmuje się handlem internetowym, to jest ważne wydarzenie branżowe. Można nawiązać ciekawe kontakty, wiem to z doświadczenia. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 2 tygodnie później...

@up i czy jest sens jechać? czy tylko dla lansu? :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Śmiało można liczyć już w tysiącach. Do co raz większej liczby osób trafiają te targi. Dobre miejsce na spotkanie się przedstawicieli sklepów z przedstawicielami sklepów oraz z firmami świadczącymi usługi dla sklepów internetowych.

Polecam każdemu, kto zajmuje się e-handlem, niezależnie od tego czy prowadzi mały czy duży sklep internetowy. Moim zdaniem ciekawa forma wymiany doświadczeń.

Bardzo dobra okazja do nawiązania kontaktów biznesowych. Można na żywo porozmawiać i osiągnąć lepsze warunki.

Jaki lans?

Na podobnych spotkaniach branżowych należy bywać. Najważniejsze w biznesie są kontakty. ;)

Liczbę uczestników należy liczyć w tysiącach.

E:

Dodam jeszcze, że to nie ta liga co spotkania SEO. Tu nikt się nie lansuje, rozmawia się o pieniądzach. Dużych pieniądzach. Wystarczy sprawdzić jak rośnie rynek ecommerce w Polsce. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

[...]

Dodam jeszcze, że to nie ta liga co spotkania SEO. Tu nikt się nie lansuje, rozmawia się o pieniądzach. Dużych pieniądzach. Wystarczy sprawdzić jak rośnie rynek ecommerce w Polsce. ;)

No i o to, to pytałem :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 1 miesiąc temu...

Czyli Waszym zdaniem warto?

Byłem, zobaczyłem i uciekłem.

Moim zdaniem nie warto, ale to moje zdanie.

Osób było sporo, nikt sie nie spodziewał takiego zainteresowania.

no widzisz czyli jeśli osób było sporo to może warto pomyśleć w przyszłości....

Pytanie jaki koszt takiego małego stoiska by był.....

Wie ktoś może? :-)

Pozdrawiam serdecznie :-)

Na każdej edycji targów jest coraz więcej wystawców, zwiedzający, prelekcji, to chyba o czymś świadczy.

Koszty stoisk są różne w zależności co potrzebujesz. Na dole tej strony jest kontakt. https://targiehandlu.pl/booking

Następne targi w Poznaniu.

Relacja z VII Targów eHandlu.

• 3 tygodnie później...

no widzisz czyli jeśli osób było sporo to może warto pomyśleć w przyszłości....

Pytanie jaki koszt takiego małego stoiska by był.....

Wie ktoś może? :-)

Pozdrawiam serdecznie :-)

targi reklamy w wawie w lutym'15 ~600netto/m2 jak się skapnąłem w październiku żeby się wystawić, to wszystkie miejsca już były wykupione wykupione.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności