Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na dane frazy, utrzymanie wysokości po firmie

Kamil_Kluczbork

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli to firma działająca jak SS to wybór fraz jest z kapelusza, bez nacisku na frazy średnie czy trudne, przy czym preferowana część fraz to nazwa firmy :)

Przeważnie frazy wybiera właściciel strony, teoretycznie powinien orientować sie jakie frazy interesują klientów, trochę mogą pomóc w decyzji statystyki

@Arkaszka: widziałeś propozycje fraz i pozycjonowanie jakie wykonuje ostatnio SS? Wiem, że będę niepopularny, ale w mojej branży są jedni ze skuteczniejszych. Frazy dają zarówno ciężkie, dające $, jak również słabsze z sugestii google. I co ważne tymi swoimi katalogami potrafią je wbijać. Starsze strony też cały czas wiszą, więc banów nie ma. Jedynie co można im zarzucić, do branie po paru klientów na jedno słowo kluczowe, no ale skoro im to wychodzi...

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

A ja, jak pisałem wcześniej, w czerwcu dostałem 2 frazy trudne i 3 łatwiejsze (ale nie na 2h roboty...). Konsultant był merytoryczny i konkretny. Ładnie nawet wybronił zarzut złej reputacji na tutejszym forum ;) Cena to kwestia umowna, ale generalnie sensowny przedział. Nie chcę robić im reklamy, by nie korzystałem z ich usług i nie wiem jak działali kiedyś. Stwierdzam jednak, że obecnie są skuteczni...

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności