Skocz do zawartości

Własny seokatalog, jak zacząć?

saper82

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chce mieć własny katalog stron, może to być płatny skrypt, np. seokatalog,

Mam pytanie, czy jest sens zaczynać z jednym katalogiem na nowej domenie?

jedna licencja seokatalog to 150zl, czy po roku powinno mi się to zwrócić?

Nie mam pojęcia jak często ludzie wysyłają te smsy żeby otrzymać kod, domyslam

się że z każdego takiego smsa ja dostane 40% jego wartości.

Przekaż mi 1.5% podatku https://inik.pl

Jeden katalog to nie inwestycja tylko hobby ;) Postaje ich w ostatnim czasie mnóstwo. Zrób jeden, znajdz swój sposób żeby był piękny i bogaty i może po dwóch latach zacznie na siebie zarabiać. Zdajesz zobie sprawę że 150 zł to 10% kosztów w pierwszym roku :D

Żołnierze Wyklęci kiedyś, dzisiaj Niezłomni 

Obecnie na katalogach już się tak nie zarabia jak jeszcze 4-5 lat temu. Jak będziesz miał szczęście to za płatne wpisy opłacisz serwer i domenę. Prąd + zużycie sprzętu + poświęcony czas będziesz musiał w gratisie dołożyć.

Najlepiej jak przez 2-3 lata katalogi są darmowe ... ale i tak po roku będą zajechane z powodu nadmiernego podlinkowywania wpisów ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności