Skocz do zawartości

Jakie Katalogi?

Ozimas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak jak napisał @neon103, jeżeli chcesz zaczynać od katalogowania to możesz zacząć od listy Cezzego z której wyciągniesz kilka może kilkanaście wartościowych katalogów ale ogólnie katalogi zaczynają co raz mniej się liczyć także lepiej skoncentruj się na czymś innym a katalogowanie potraktuj jako małe uzupełnienie linków

@up chyba zjadłem wieloryba.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ech, 'fachofcóf' miło poczytać ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

tyle już forumowicze napisali o tym że chyba nie ma sensu powielać, poczytaj trochę ten dział i poszukaj odpowiednich tematów a zdobędzie wyczerpujące odpowiedzi na większość pytań a dopiero jak czegoś nie znajdziesz to pytaj

PS. na pierwszy ogień spróbuj może profile i komentarze

To jak nie katalogi to jak zdobywać linki zewnętrzne?

Witam,

Poczytaj całe forum od początku jego istnienia i jak zauważysz że wtedy ludzie już mówili że nie warto dodawać do katów.

Każdy link jest ważny nawet z katów w celu dywersyfikacji źródła linków, patrz na katalogi, które nie są zaśmiecone i szybko przyjmują wpisy, sam oceniaj ich wartość a nie te które ktoś wskaże jakieś listy cezzego itp gdzie większość dodaje bo nie ma pomysłu gdzie dodać linka.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Z katalogami problem jest tylko taki, ze po prostu tyle ich wycielo w ostatnich miesiacach, ze nie bardzo jest juz do czego dodawac. Wycinalo SiNooke, na poczatku roku wycielo SEOKi, a teraz zaczyna wycinac Web-Newsy.. Generalnie link jest link i na pozycjonowanie regionalne zazwyczaj katalogi wystarcza. Tylko trzeba to robic (jak wszystko) z glowa...

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

sam oceniaj ich wartość a nie te które ktoś wskaże jakieś listy cezzego itp gdzie większość dodaje bo nie ma pomysłu gdzie dodać linka.

lista oczywiście ma swoich zwolenników i tych którzy uważają że jest napompowana i tylko niektóre katalogi są na niej naprawdę wartościowe, ale jednak tą listę akurat ktoś zrobił kto się w miarę na tym zna, sugerujesz że wiesz lepiej i kolega także lepiej oceni wartość określonego katalogu?

[...] sam oceniaj ich wartość a nie te które ktoś wskaże jakieś listy cezzego itp [...]

No ja Cię proszę.. pyta o podstawy podstaw a Ty mu każesz oceniać miejsca na linki? I niby w jaki sposób Twoim zdaniem odróżni czy miejscówka dobra, słaba, beznadziejna, wujowa czy spalona przez disavow? Nie odróżni bo to dla niego to jeszcze czarna magia..

@Ozimas dodawaj na początek do sprawdzonych przez "masę" miejscówek i w międzyczasie ucz się jak budować profil linków.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

[...] sam oceniaj ich wartość a nie te które ktoś wskaże jakieś listy cezzego itp [...]

No ja Cię proszę.. pyta o podstawy podstaw a Ty mu każesz oceniać miejsca na linki? I niby w jaki sposób Twoim zdaniem odróżni czy miejscówka dobra, słaba, beznadziejna, wujowa czy spalona przez disavow? Nie odróżni bo to dla niego to jeszcze czarna magia..

No dobra z tym to przesadziłem ale jak widzę że ktoś mu poleca słynną na tym forum listę Cezziego czy jak mu tam to lepiej niech się z daleka jej trzyma bo większośc do niej dodaje a co za tym idze jest disavow.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności