kowalic Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam Serdecznie Pierwszy mój post więc należy się przedstawić... Jestem przedstawicielem firmy xxxxx i znalazłem się tu celem znalezienia specjalistów branżowych do projektu nad którym pracuje wspomniana firma xxx Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Cześć Witamy w największej społeczności pozycjonerów i optymalizatorów w Polsce. Kilka rad ułatwiających życie na forum - za darmo ! 1. Proponuję zapoznanie się w przyklejonymi tematami w interesujących Cię działach forum. 2. Pamiętaj też, że wiele już zostało napisane i możesz korzystać z wyszukiwarki. 3. Czytaj też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze. 4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów 5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem. To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć na sam początek Pozdrawiam i miłej lektury. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.