Skocz do zawartości

Wpływ lokalizacji serwera na pozycjonowanie.

Cinex

Rekomendowane odpowiedzi

Pamietaj tylko o poprawnej konfiguracji CF. Jeden mały błąd a wystawisz się jak na tacy, o ile atakujący używa choć trochę mózgu i nie jest dzieciakiem, który kupi£ serwer w chinach, zainstalował Win2k8, połączył się zdalnie i swój atak ograniczył do LOICa :)

W razie czego poproszę cię o pomoc, o ile to możliwe i w sensownej cenie :)

W swoim czasie rozważałem też zamówienie części usług oferowanych na stornie firmowej CSF.

Trochę brak czasu żeby to wszystko ogarnąć, niby nie ma tylu klientów co kiedyś, ale z drugiej strony ci klienci coraz bardziej przymuleni, a wytłumaczyć czy pomóc takiemu to już ciężka sprawa. Połowa nie potrafi nawet podesłać prawidłowych danych dostępowych do swoich serwerów, czy to do FTP czy do ROOTa. Slą dwadzieścia razy aż w końcu trafią. Klientów mniej, kasy mniej, a czasu tracę tyle samo, albo i więcej.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Śmiało, przez PM możesz mnie łapać.

Co do wynagrodzenia - na pewno dogadamy się tak, że będziesz zadowolony.

Niestety Twoje obserwacje odnośnie części klientów pokrywają się z moimi. Dość mocno odbiegliśmy od tematu wpływu lokalizacji serwera na pozycjonowanie, mam nadzieję, że Moderator nie skopie nas po 4 literach za to :)

No fakt trochę offtop się zrobił. Ale mimo to kolejne ciekawe uwagi m.in. o tym żeby nie przeładować strony get'ami. A o wpływie ładowania strony dlużej niż 200-1000ms i spadkach w googlach z tego powodu nie wiedziałem. Dzięki Panowie!

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności