Skocz do zawartości

Witryna jest niezgodna ze wskazówkami Google dotyczącymi jakości

janekszeryf

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś dostałem odpowiedzi na 4 strony, wszystkie negatywne, normalnie ręce opadły, oczekiwanie od 24 września czyli ponad 2 tygodnie, wszystkie witryny zostały przerobione, wyglądają naturalnie.

Przykład jednej witryny to 3 posty: 1 post przywitanie z użytkownikami, 2 porada w formie tekstu, 3 to filmy z YT z poradami, na stronie kontakt itp. i co w tej witrynie jest niezgodnego? Inna to same teksty wysokiej jakości dla ludzi.

Wychodzi na to, że jakiś jeden idiota wszystkie witryny przejżał - 3 odpowiedzi o 08:56 jedna 8:55 - 4 witryny ktoś zdąrzył przejżeć w 2 minuty i ocenić czy są przydatne czy nie.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Janek - daj na priv przykład takiej strony to Ci pokaże w czym problem. ostatnio przerobilem duuuzo takich requestow :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Podejrzewam, że nie chodzi o jakość witryny a linków do niej prowadzących.

Skoro chodzi o linki, to czemu w odpowiedzi napisane jest, że ze względu na jakość witryny? Popełniem jeden duży błąd przy tych odwołaniach wszystkie poszły w jeden dzień. Ostatnio otrzymałem odpowiedź z witryny o której zapomniałem nic na niej nie zmieniałem, jakość duża gorsza od tych co im teraz pokazałem przeszła bez problemu.

Skoro chodzi o linki, to czemu w odpowiedzi napisane jest, że ze względu na jakość witryny?

Ponieważ są to szablony odpowiedzi + błędy tłumaczenia.. Na jakość witryny mają wpływ linki (w/g google).

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Chodzi im o to, że zbyt prosto chciałeś się wykpić z jakością strony. Ile Cię 'kosztowało' takie natychmiastowe i masowe naprawienie jakości stron ? Godzinkę ? Czy strona postawiona na szybcika może być lepsza niż konkurencyjne ?

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Nie obchodzi to ich - racja. I co z tego ?

No jak widać trzeba się trochę bardziej postarać żeby odfiltrować stronę. Nie wystarczy już 'sposób' na nowego właściciela, nie wystarczą 3 posty blogowe itp

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A co mam tam stawiać profesjonalne blogi za nie wiadomo jaką kasę a oni i tak uznają, że jest witryna niezgodna z ich zasadami? Pomijam fakt, że koleś z google w 120 sekund rozstrzygnął, że 4 strony są niezgodne z ich zasadami. Jedna z tych ukaranych witryn to strona której poświęcałem dziennie po 1 h przez ponad 100 dni dodając treści na witrynę i jakiś pajac z google będzie mi mówił, że jest witryna niezgodna z ich zasadami.

I tak też robię treść biorę na inne domeny, ale walczę o te domeny stare bo nawet na zaplecze by były dobre, ładnie podlinkowane wysoko były w google, Najgorsze jest w tym wszystkim ich ignorancja, człowiek czeka ponad 2 tygodnie na szanowną odpowiedź, a oni odpisują tak, że nie wiadomo o co chodzi. Powoli zaczynam rzeczywiście myśleć, że to mogą być linki, kolejne RR będę wysyłał od poniedziałku każda domena jeden dzień aby nie było analogicznej sytuacji, że gość w 120 sekund rozstrzyga o losach 4 domen, zawsze będzie szansa trafienie na różnych moderatorów.

że gość w 120 sekund rozstrzyga o losach 4 domen,

Wiem, że dobrze jest myśleć iż to człowiek odpowiada na prośby i błagania o odfiltrowanie domeny. Tak jednak nie jest. Google robi wodę z mózgu a wystarczy tylko pomyśleć i przetestować.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności