d0kt0r Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witam! Jestem ze Szczecina i aktualnie zajmuje się tworzeniem stron, sklepów i aplikacji ale w temacie pozycjonowania (oprócz optymalizacji) jestem kompletnie zielony- dopiero zaczynam. Mam nadzieję, że forum to pomoże mi zgłębić te tajniki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webdesigner Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witaj Lepiej nie mogłeś trafić jeśli chodzi o pozycjonowanie i miejsce do nauki Klimatyzacja Lubin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi7 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witaj. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyy Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Cześć d0kt0r Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Cześć Witamy w największej społeczności pozycjonerów i optymalizatorów w Polsce. Kilka rad ułatwiających życie na forum - za darmo ! 1. Proponuję zapoznanie się w przyklejonymi tematami w interesujących Cię działach forum. 2. Pamiętaj też, że wiele już zostało napisane i możesz korzystać z wyszukiwarki. 3. Czytaj też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze. 4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów 5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem. To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć na sam początek Pozdrawiam i miłej lektury. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.