Skocz do zawartości

Brak efektów przy linkowaniu.

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu zastanawiam się o co chodzi z tym pozycjonowaniem, czy to się tak bardzo pozmieniało.. Jeszcze 2 lata temu na niszowe frazy wystarczyło miesiac polinkować i bylo się w top 3 czasami nawet.

Teraz mam 3 niszowe strony i naprawdę przyłożyłem się do wyszukania fraz. Optymalizacja wykonana dobrze, linkuję linkuję linkuję... i jedno wielkie NIC. Frazy w większości nawet poza top 50 !!! nawet w pierwszej 50-tce nie ma frazy : "jak schudnac 10 kg" a stronka już wisi w necie od marca z linkami.....

Linkuję ręcznie w zaufane strony www, fora, lepsze precle, zaplecze blogowe.

Czy taka konkurencja się zrobiła przez 2 lata?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

po tych "schudnięciu" przypuszczam, że chciałbyś na tych swoich stronkach trochę kasiorki zarobić. No więc Panie to nie konkurencja, to G. przemawia do Ciebie: "chcesz dzięki naszej szukacje sobie zarobić? Zapraszamy do AdWordsa. Nie chcesz? Uparta sztuka, ale spokojnie jeszcze przyleziesz, poczekamy" ;)

po tych "schudnięciu" przypuszczam, że chciałbyś na tych swoich stronkach trochę kasiorki zarobić. No więc Panie to nie konkurencja, to G. przemawia do Ciebie: "chcesz dzięki naszej szukacje sobie zarobić? Zapraszamy do AdWordsa. Nie chcesz? Uparta sztuka, ale spokojnie jeszcze przyleziesz, poczekamy" ;)

ja już 2 lata czekam :(((((

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Linkuję ręcznie w zaufane strony www, fora, lepsze precle, zaplecze blogowe.

Trochę się pozmieniało. Teraz nie ma czegoś takiego jak lepsze precle :) Dobry for teraz też już jak na lekarstwo. W większości i tak linki są nofollow.

Up, Ciebie ten temat nie dotyczy, Ty paydaje robisz w miesiąc :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

i jagodę acai

Nie wiedziałem, że działasz prężnie w MLM, pewnie "bluro" to Twoje drugie ja :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności