Skocz do zawartości

Pokazywanie wyszukiwań

vintec

Rekomendowane odpowiedzi

Zrób dobry podział witryny i menu

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Poszukaj pod frazę "linki witryn" albo "sitelinks". Dodatkowo w GWT w zakładce Status w wyszukiwarce -> Linki witryny sprawdzisz, czy już się jakichś doczekałeś, ale niestety nie ma możliwości ich samodzielnego dodawania, bo to sam Gugiel je dobiera na podstawie linkowania wewnętrznego.

ale niestety nie ma możliwości ich samodzielnego dodawania, bo to sam Gugiel je dobiera na podstawie linkowania wewnętrznego

Jak to nie ma możliwości? Beer już przecież napisał wyżej.

Można manipulować googlem i to się robi.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Napisał ogólnie o prawidłowej konstrukcji menu. To pomoże, ale nie zagwarantuje linków witryn.

Na wyniki zapytań "nazwa marki" to na 99% pomoże ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dzięki Panowie

Teraz inne pytanie z podobnego tematu więc nie będę zakładał nowego:

Po wpisaniu słowa Rzeczoznawca maszynowy Katowice pokazuje się wynik z title takim jak na załączonym obrazku czyli Rzeczoznawca maszynowy Katowice a powinno być BEMOT Mysłowice i tekst ....

https://s30.postimg.org/buymx69wx/bemotw1.jpg

W kodzie mam title ustawione : BEMOT Mysłowice ........

https://s28.postimg.org/98783tx0d/bemotw.jpg

Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje ? gdzie popełniłem błąd ?

Biuro Rachunkowe w Warszawie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności