Skocz do zawartości

Profesjonalny reseller z pełną personalizacją

Gość MiKeyCo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MiKeyCo

Interesuje mnie dobry hosting resellerski, żeby móc to dać klientom. Hosting jako świadczenie usługi mam w ... nosie - są inni, nie zamierzam konkurować, ten rynek mnie nie interesuje. Coś jednak trzeba zrobić z klientami, którzy są stali i chcą mieć u mnie dodatkowo hosting z pełnym i ładnym panelem konfiguracyjnym. I co takiemu powiedzieć? Fajnie, że pan chce kupić, ale ja nie chcę sprzedać? ;)

Reasumując, potrzebny reseller:

- owkoz serwer dedykowany odpada nie mam zamiaru się tym zajmować; w dodatku nie mam zamiaru stawiać infrastruktury da zarządzania tym;

- w pełni indywidualizowany - owy hosting użytkownikowi ma być świadczony przeze mnie, a nie nikogo innego;

- dobry!

- skalowalny, na początku nie mam dużych potrzeb;

- nie musi być tani - jeśli klientowi się nie podoba, to nie będę płakał z powodu jego straty; klienci z ulicy mnie w ogóle nie interesują; nie mam zamiaru w ogóle upubliczniać oferty hostingowej ani poszukiwać klientów;

Jest coś takiego? widzieliście gdzieś? będę wdzieczny za info.

Moze https://resellerzoom.com/premium-reseller.shtml

Od ponad roku korzystam z najtanszej wersji (budget). Trzymam pare smieci i drobnych serwisow. Czasem mysql sie zapcha ale ogolnie jestem zadowolny. Juz bylo o nich na forum ;) Wyzsze opcje sie roznia od budget iloscia userow -> https://resellerzoom.com/hosting.shtml

Serwery w USA.

Pozdrawiam

Jurdziol

Ja mam tam najtanszy plan i nie polecam ciagle padaki, przenoszenia kont na inne serwerym gina konta bazy znikaja itp na dodatek jak im pisze ze wcielo gdzies moje konta lub bazy to odpisuja ze jest ok dopiero jak im napisalem 5 raz to samo to sie przyznali ze konta przenosili i zostaly na innych maszynach dladego dzialaly a nie bylo w moim whm i cpanelu. Ciagle burdel a jestem tam z pol roku albo lepiej teraz zostaly tam tylko smieci ale jak mialem normalny tam serwies to nerwowo nie wyrabialem.

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Spróbuj www.maszyna.pl

Co prawda mam u nich tylko testowego resellera postawionego przy okazji różnych wspólnych projektów, ale z całą pewnością działają bezawaryjnie i co bardzo ważne znają się na swojej robocie.

Po kontaktach z różnymi BOKami doceniam kontakt z ludźmi, którzy wiedzą o co chodzi i są stale dostępni, przynajmniej w normalnych dla mnie godzinach pracy - 8-22.

Stoi u nich ten katalog stron i parę sporych serwisów i sklepów.

Nie wiem czy mają na stronie ofertę resellerów, ale na pewno oferują "na życzenie".

Gdyby nie to, że mam bardzo dobry hosting opłacony na lata do przodu to z pewnością bym się przenosił, a tak to tylko testowo sobie coś tam trzymam (bardziej "śmietnikowo-zapleczowo"), zawsze jednak z pełnym spokojem i bez stresów typu "działa-nie działa".

Projekty graficzne - webdesign w standardzie w3c. Layoutom opartym na tabelach mówimy: "Walcie się!" (we wszystkich przeglądarkach i IE)

Katalog Stron jakich wiele, ale optymalizacja stron wyjątkowa - zapewniona dostępność strony, walidacja i semantyka kodu html.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności