Skocz do zawartości

Program partnerski policji

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ćpunów pijaków i innych ewenementów bym eliminował.

Nie mówię o tym jak ktos sobie zapalił tylko nagrzanych ,ze sprawiają zagrożenie dla innych.

jechałem raz z osobą nietrzeźwa nigdy wiecej .....o nie to nie na moje nerwy jest.

ale ogólnie nie popadajmy tez w skrajności , po prostu trzeba być człowiekiem.

prawo prawem ,życiem życiem ja tak to zawsze oddzielam.

@unnamed

Dziwną dyskusję prowadzisz na zachodzie są jasne kryteria gdzie jak łamiesz prawo to za to odpowiadasz a u nas w Polsce zawsze można się wyłgać.

@bluro

Ja też za dzieciaka jechałem z pijanym kierowcą i zatrzymałem się z nim na poza drogą do dzisiaj piję za ten dzień.

cyber

niestety ludzie to idioci.

niewiem czy nie zdają sobie sprawy ze mogą kogoś zabić siebie , zostać kaleką czy co.

pijesz nie jedziesz prosta zasada a jak chcesz wracać to bierzesz hulajnogę i do domu by nikomu nie zrobić krzywdy.

najwyżej sie wywalisz na glebę (boli ale uczy)

cos za coś - wiadomo najlepiej mieć szofera. jednak nie zawsze siego niestety ma .

pijusów i ćpunów oj to bym tepił i to solidnie to naprawdę ludzie typu kamikadze.

wiem wiem jest wielu lduzi którzy jeżdżą po pijaku i jest dobrze za to propsy dla nich.

nie ze pija ale za to ,że umia jechać. Jednak prędzej czy pózniej zostaną shaltowani ewentualnie zginą.

nie przekraczam dozwolonej prędkości

nie wierzę

Może jest jednym z tych, którzy na 50 jadą 30.. :) a na autostradzie 80 skrajnym prawym.. za brak dynamiki jazdy także powinni surowo karać.. nie ma nic bardziej utrudniającego jazdę jak 30km/h w mieście i brak zdecydowania, którym pasem na 2/3-pasmówce jechać..

jechałem raz z osobą nietrzeźwa nigdy wiecej .....o nie to nie na moje nerwy jest.

to też z jakiegoś snu czy serio piszesz?? pytam, żebyś mi za chwilę nie zarzucił ataku "interpersonalnego" :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ja ostatnio jechałem po nocce z kolegą, który także był po nocce... Powiem tyle, że pampersa mi przebrało....

na zachodzie są jasne kryteria gdzie jak łamiesz prawo to za to odpowiadasz a u nas w Polsce zawsze można się wyłgać.

to jak będziesz na zachodzie to zobacz jakie mają drogi, jakie oznaczenia, jakie zakazy i jakie mandaty i wróć i się pochwal z obserwacji.

ps. podpowiem że oprócz wysokości mandatów nic nas z zachodem nie łączy

Co do wracania po pracy z nocki to kurde tez jest niebezpieczne oj też.....

niestety takie mamy czasy...

Ciekawe, nie ciekawe ale pijanych morderco- kierowców mamy dziennie tysiące a w okolicach niedzieli- poniedziałku pewnie kilkanaście razy tyle i ich tępimy, zwalczamy a takich zmęczonych, których równie dobrze mogą zabić jak zasną nie bo przecież muszą dojechać do domu.

Sorki za składnie ale gram w Outlasha i mam pełne pory :D [polecam grę w ramach relaksu]

no tak ale zobacz ktos pije świadomie pomimo ,ze wie ,ze nie wolno, a do pracy idzie bo musi.
musi jeść zapąłcic rachunki i tysiące innych spraw. inaczej będzie spał w kartonie....
samo życie jest już ryzykiem ze zginiesz z winy własnej albo czyjejś.

wiem chore to jest, ale dzisiejszy pęd życia jest taki a nie inny.

no i mamy przeludnienie za duzo samochodów i ludzi.

Może jest jednym z tych, którzy na 50 jadą 30.. :) a na autostradzie 80 skrajnym prawym.. za brak dynamiki jazdy także powinni surowo karać.. nie ma nic bardziej utrudniającego jazdę jak 30km/h w mieście i brak zdecydowania, którym pasem na 2/3-pasmówce jechać..

Pudło. Po mieście jadę 50 (no chyba, że znaki pozwalają na więcej) a po autostradzie to masz rację, zazwyczaj jadę prawym pasem. 140. To przyzwyczajenia z krajów, w którym dawno już były samochody gdy nasi dziadowie za sochą chadzali.

no i mamy przeludnienie za duzo samochodów i ludzi.

Spokojnie, Putin i ISIS zaczynają już to regulować.

a do pracy idzie bo musi.

Jak to wcześniej napisałeś:

najwyżej sie wywalisz na glebę (boli ale uczy)

Kierowca, który nie spał 24h jest większym zagrożeniem niż ten co ma promil we krwi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Np nagrywacie gościa co przejeżdża na czerwonym świetle, wyprzedza na podwójnej ciągłej i dostajecie prowizję od mandatu.

Potem łapiemy takiego autora, i dostaje on od nas, za "donoszenie"

Jednym słowem, za narażanie życia innych np twojej rodziny i niewinnych dzieciaków wracający ze szkoły nie chcesz karać. Spełnienie obywatelskiego obowiązku i donos na potencjalnego morderce uznajesz za coś niegodnego. Ciekawe.

PP jak rozumiem to prowokacja, ale dziwnym jesteśmy narodem skoro nie lubimy donoszenia na tych co robią ŹLE. Teraz się mądrze ale też tego nie robię bo tak mnie wychowano. Źle wychowano. Przepisy nie są po to by je łamać. Ale co tam... ostatnio na pasach dla pieszych prawie przejechała mnie pewna młoda pani, która namiętnie rozmawiała przez swój telefon komórkowy. Niby nic wielkiego ale mały donosik na tych wszystkich kierowców łamiących "najmniejsze przepisy" mimo, że z łatwością mogliby ich przestrzegać by się przydał.

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności