Skocz do zawartości

Post nuke i zielony czlowiek :)

dscreator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Posiadam stronke zrobiona przy uzyciu post nuka adres to rumia.interkar.pl. Pierwszy raz uzylem post nuka i nie wiem gdzie tam sie wstawia metatagi i inne. Moja stronka na google jest gdzies bardzo bardzo daleko a chcialbym zeby po wpisanie rumia na googlu byla co najmniej w pierwszych 5 zakladkach. Wpiszcie w googlu site:https://rumia.interkar.pl i zobaczycie wogule jak google widzi maja strone (sztuczka ktora sie tutaj nauczylem:)). Jestem zielony i nie wiem jak sie za to zabrac. Bardo prosze o jakas pomoc. No i jeszcze jedno uzywam Linuxa czy na Unixa sa jakies ciekawe programy np. do sprawdzania PR, moze pozycjonownia czy cokolwiek co moze sie przydac poczatkujacemu. Pozdrawiam

zawsze mozesz wejsc na optymalizacja.com i skorzystac z narzedzia 'sprawdz Pagerank'

fajnie ze z linuxa kozystasz, ale wez pod uwage ze 90% odwiedzin stron to MS IE a zwykle jednak stronkji nieco inaczej wygladaja, takze radzilbym wizualnie tez czasem sprawdzic pod IE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności